Hvis du vant 2.5 mill?

Hva hadde du gjort med de pengene?

Når jeg trener har jeg særdeles lite å tenke på, så da ender det ofte opp med at jeg tenker på ting som dette.

Jeg tror at jeg hadde brukt de 2 millionene på å kjøpe leilighet i Oslo. Vil så gjerne eie et eget sted som har plass til meg, kreativitet, foto og en inspirerende beliggenhet. Aller helst i øverste etasje av en blokk sånn at jeg har mest mulig naturlig lys som slipper inn.

For de 500 000 resterende ville jeg bare ha kastet bort på ting jeg ville ha som: ny garderobe, ny pc, kameralinser, cintique, tv (har ikke det faktisk) osv. Hadde muligens kjøpt en tredemølle for å ha hjemme (tidssparende). Så ville jeg reist til Egypt, Sør-Amerika, Hawaii, Kina og andre fantastiske land i Asia før jeg hadde avsluttet med en shoppingtur i japan. Resten av pengene ville jeg gitt i gave til søsken, mamma, bestemor og oldemor. Og! Jeg ville kjøpt en katt? Bengalkatt.

Dere da?

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Hvis du vant 2.5 mill?

 1. Karen says:

  Hadde gitt 500,000 til mamma og resten hadde jeg brukt på fornuftige ting, fordi jeg er kjedelig. Som å bli kvitt studielånet og andre småting, leid leilighet dersom det ikke var nok igjen til å kjøpe og innredet med fine ting.

 2. Pyrodam says:

  Betalt ned studielånet mitt, kjøpt meg tom i skogen og startet permakulturprosjekt med kjæresten i halmballhus, med matskoghage småbruk med dyr, ny pc, digitale tegnesaker og tradisjonelle materialer og kost meg skikkelig ^^

  • wictorianart says:

   Det syns jeg høres ut som en flott ide! Hadde vært hærlig å bli kvitt både studielån og bekymringer angående fremtiden i forhold til boplass og penger! Ny pc må man jo ha ofte!^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s