Slappe av…

Det kan man gjøre når man er gammel! Er det ikke det alle sier? Jeg skjønner ikke hvordan noen mennesker greier å ha et energinivå som er på topp hele tiden. Jeg tror aldri jeg har vært så sliten før som denne uken! Men så er jeg jo 24 år, som min mor påpeker for tiden, hvorpå hun poengterer at det er på tide å skaffe seg en familie og tenke på kidds og sånn. Jeg!? Kidds? Neij… Det skjer ikke- Ennå! Skal jo først gjøre alt jeg vil her i verden!

Husker dere når dere var små? Hvor utrolig sakte en uke kunne gå? Og nå rekker man ikke stå opp før uka er vekk engang. Hva skjer med verden? Kanskje det er like så greit at det skal være verdens undergang i år, så slipper jeg å sitte som 80-åring og føle at jeg nettopp fylte 25.

Og så må vi alle huske på; Det blir ikke bedre når vi får barn og familie og sånn. Da får vi enda mindre tid, da. Men kanskje jeg skal lage 10 barn, så kan de ta vare på hverandre etterhvert. Mulighet nr 2 er jo å finne seg en mann som elsker å ta vare på barn eller mulighet nr 3 som er at du gifter deg med noen som Bill Gates og har råd til barnepike. Hva hadde dere valgt da?

Føler rynkene komme snikende innpå meg. Jeg tror at når jeg våkner opp i morgen, så er hele ansiktet mitt som en rosin. Men det er kanskje prevensjonsmiddel nok i seg selv?  Da har jeg plutselig litt mer tid enn forventet i fremtiden.

Men uansett! Fordi eksamen min var ferdig denne uken, så kjøpte jeg meg selv en julegave, jeg! En reise til et annet land. Sjokk? Nei kanskje ikke. Men vet dere hva som er sjokkerende? Det er langt dit, men det er ikke til Japan jeg skal! Så kan jeg jo være kjip nå og la være å si hvor jeg er i februar.

Har noen av dere gjort noe sprell i det siste? Lest litt i pensumbøker kanskje? Shoppet julegaver? Hva gjør dere søte mennesker som leser bloggen min? Og hvis dere ikke kommenterer nå ass, da skal jeg sørge for at verden går under den 21 eller 22 Desember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Og for de med ekstra interesse; Gjett hvor jeg skal da!

Føler meg sånn her for tida:

Dette er meg i morgen Bildet er fra Deviantart.

This post is just bullshitt. No need for translation.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Slappe av…

 1. Liv Elin says:

  Æ vet æ vet! Men æ ska ikkje sladre. Æ har førøvri gjort nån tapre forsøk på å kjøpe julegava men æ finn bare ting t mæ sjøl :p å ellers har æ bare laga klær t Hobbit-premieren…INGENTING ANNA. Ikkje pepperkake engang.

  • wictorianart says:

   Hihi, du vet den første turen jeg skal på, men ikke den andre! (tror jeg). Haha. Skal på 2 turer, jeg. Er gal.
   Jeg gjør heller ikke stort mye annet enn å jobbe!:P

 2. Serverer deg herved en bullshit kommentar :P

  Du får kose deg på ferie uansett hvor det er.

  Har definitivt mer tro på verdens undergang som følge av din vrede enn noen mayaèr for en del tusen år siden :P

  Ps.Like your english translated version of this blog post!

  • wictorianart says:

   Haha!^^ Ja, jeg slutter ikke å reise nei! :D Hihi!
   Ja, det er jo bare 4 kommentarer foreløbig! Tror det må bli verdens undergang altså..

 3. Sabotender says:

  trikset er å ha minst 2 barn, med 10 år imellom. Første unge blir uansett en tids-svamp, men den vil hjelpe masse når unge 2 kommer. I tilleg så vil begge hjelpe når du blir “for gammel”. Vil ha barn en dag jeg og, men må nok finne meg jobb og hjem først… ikke for å nevne dame :P

 4. Karen says:

  Austraaaaalia. Gjetter jeg. Eller Korea!

  Hva gjør jeg? Jobber. Bor i England med engelsk kjæreste og spiller Guild Wars 2 når jeg ikke er på jobb :P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s