Selvportrett: Autumn leaves.

Selvportrett, Photoshop.

Selvportrett, Photoshop.

Selvportrett, Photoshop.

 

I høst ble jeg veldig inspirert av de flotte bladene som var å finne ute. Så fikk jeg jo en idè en av dagene jeg var ute å trasket, så jeg samlet med meg en haug av blader og tok de med hjem til tørk. Dagen etterpå startet det hele med sminke, årdne håret for så å lime på meg alle bladene. Desverre hadde jeg plukket med meg litt for lite blader så fikk ikke dekket sååå mye av meg selv, men noen bilder ble det jo. Vet jeg skal gjøre dette igjen til neste år for  si det sånn.
Vil bare finne en annen modell enn meg selv.

This autumn I found myself being very inspired by the red fallen leaves. I was out walking and got an idea, so I started collecting the leaves and brought them home so they would be dry for the next day. Unfortunately I had collected too little leaves, so I could not cover myself as much as I had imagined, but now I know what to do next year. Also, I will use another model than myself! 

この秋にたくさんインスピレーションをもらいました。そとで散歩したときにいいアイデアをもらいました。赤くて、綺麗な落ち葉を集め始めて、家までもって行きました。残念なことは思ったより落ち葉は足りませんでしたが想像したことと現実はちょっと違いました。また来年同じことをするつもりなんですが、私じゃなくて他のモデルを使いたいと思います。

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Art and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Selvportrett: Autumn leaves.

  1. Her var du helt nydelig! :) Likte idéen kjempegodt. Har også fått mang en inspirasjon av alt det vakre høstløvet når jeg har gått gjennom skogene de siste månedene :)

  2. ainaber says:

    Åh, så fint! Kjempefin ide. Veldig pent sminkede øyne :)

  3. Liv Elin says:

    Sinnsykt fine bilda! Særli d siste…*sukkepå* har du sminka vippan dine sånn sjøl? Æ ane serr ikkje korsn du fikk d tel!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s