Happy Halloween

I forrige uke kjøpte jeg mitt første gresskar noensinne. Den ble en pyntegjenstand med en gang. Veldig koselig.

image

Fikk også smake gresskarpai av Amerikaneren som bor i samme gang som meg. Var veldig godt! Overraskende godt.

image

Måtte ha en liten Photoshoot med gresskaret mitt også.

image

På lørdag var jeg på en liten Halloween fest hvor oppgaven min var å sminke kompisen min om til Arwen. Og jeg er ganske fornøyd med resultatet må jeg si. Tro meg han fikk mye oppmerksomhet ute på byen.

image

image

image

På stedet vi gikk ut hadde de også kledd seg ut, sånn som alle andre.

image

Gangnam Style.

image

Og i går var det tid for å hule ut gresskarbabyen min <3

image

image

image

Kommer flere og bedre bilder av dette etterhvert. Om noen månder, sånn som alt annet. Kos dere i dag!

Last week I bought my first pumpkin! I felt so happy after buying it, it’s almost ridiculous. I kept him in my room for a while, lighting candles around him, starting to love him. My American flatmate left some pumpkin pie for me. It was super delicious. On Saturday I went to this small Halloween party with my friends, which was really awesome. My job for that evening was to put make-up on all my male friends. I magically made my friend look like Arwen from Lord of the Rings, which was a big success. He looked kind of pretty I think.
Yesterday I carved my pumpkin baby. He looks awesome now! It’s my first time carving a pumpkin so I am quite happy with the result.

先週に初めてパンプキンを買いました!とてもうれしい事でした。私のテーブルの上において飾り物として使いました。とても好きになりました。私のアメリカ人のフラットメートはパンプキンパイを作ってくれました。美味しかったです。
土曜日に友達のハロウィーンパーティーに行きました。男の人の化粧して、女の人に見えました。笑いすぎました。
昨日パンプキンを刻みました。初めてのに、うまくいきましたね。また来年したいと思います。

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Festligheter. Bookmark the permalink.

2 Responses to Happy Halloween

  1. Så fint det var! Og passe scary ansikt på det :D Jeg kjøpte også mitt første i forrige uke. Og så mitt andre nå, på mandag. Det første kostet nesten tre ganger så mye som det andre. Og det var det siste jeg skjærte ut først. Må komme i gang med det første også, men må få tatt noen bilder først^^

    Og jeg må bare si, WOW! Du gjorde en god jobb med Arwen. She looks hot! :O

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s