Japanese girls looks like supah-stars the moment they walk out the door.

Meg om mine fantastiske venninner. Vi har det alltid så utrolig morsomt sammen. De er en del eldre enn meg, men det betyr ingenting.

Som dere sikkert forstår ut fra bildene, så har det bare vært sosiale sammenkomster i Japan. På bildet over møter jeg mine fantastiske venninner som jeg ble kjent med via restauranten jeg jobbet på i Japan. De er helt fantastiske og kjempe energiske.

Jeg var også hos Rika og overnattet hos henne. Det var kjempe koselig. Vi hadde boystalk sammen. Det må jo til til tider. Rika skal også utveksle til Italia til neste år. Gleder meg veldig til det. Gjett hvem som skal besøke henne da!

Søte Rika <3

Når man er i Japan så prøver man å gjøre det man kan for å se bra ut, for alle er jo så pene og velkledd i Japan. Man føler seg skikkelig fæl når man går rundt i Japan og ikke har pyntet seg.

Når jeg er i Japan orker jeg som regel å gjøre et forsøk på å ordne håret.

Jeg var innom sjefens restaurant i Japan, det er noe jeg alltid må gjøre når jeg er der. Elsker maten til sjefen. Han har pyntet så fint til i restauranten også.

Måtte jo selvfølgelig gå å hilse på sjefen min. Han er så koselig!

Jeg rett og slett elsker å ta bilde av de japanske venninnene mine! Så og si alle er klare for photoshoot. Det er ingenting som trengs å forberedes, man bare knipser bildene og så ser alt så utrolig bra ut- Fordi de har gjort sminken sin så bra og fordi asiatere er vakre!

Mika…

Så er jo Steffen på Kansai Gaidai. Det er litt lol.

Er så fascinert av hvordan japanere sminker seg.

Elsker dette bildet. Skulle bare ønske Mika hadde greid å sitte mer i ro. Hun blir så sjenert når jeg skal ta bilde av henne, men hun er jo så peeen!

Mika ser ganske koreansk ut nå.

What I love the most about Japanese people is that I feel they are always ready for a Photo shoot. They use so long time in the bathroom in the mornings to make themselves look fantastic, which makes it easy for me taking awesome pictures. I just love it! I’m so fascinated by how Japanese women do their make-up. I wish I had the patience to do my make-up like that every morning as well.

私は日本人の中でとても好きなのは日本人の女の人は毎日綺麗に化粧します。日本人の女の人の写真を撮ったら、みんなはモデルに見えます。それで写真を撮るのはとても面白くなります。
日本人の女の人の化粧の仕方がとても大好きです。私も毎日そういう化粧したいのですが、辛抱がありません。

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Japan. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s