Japan, Sushi, Studier, Sushi, Sushi, SUSHI

日本語は写真の下に書いてあります。English is written at the bottom of the page.

Dagene i Japan gikk til mye forskjellig. Jeg måtte jo også ha tid til studier, noe som ikke var så enkelt som jeg trodde det skulle bli. Jeg ville jo mye heller tilbringe tid med venner enn å lese Amerikansk litteratur osv.

Smiley i kaffen min!

Makroner og kaffe.

Ane, min venninne fra oldtiden.

Ane bor jo nå i Japan så det var hyggelig å møte henne i Osaka igjen. Da hadde jeg enda en god grunn til å tilbringe tiden min i Japan, ikke sant? Og så måtte jeg  jo møte Mayumi også, for hun ser jeg jo bare når jeg er i Japan (som nå har vært 2 ganger så langt i år).

Mayumi-skjønne.

Det ble ingen store utflukter til templer og sånn denne gang. 2 uker i Japan er alt for lite også! Man får virkelig ikke tid til annet enn å møte de vennene man har. Har du få venner eller er viggovenneløs i Japan holder det selvfølgelig med 2 uker, da. Siden det ble lite templer og sånn, sloss jeg meg opp noen trapper, skrek da jeg så en slange, ble stukket av 501 mygg og tryna nesten, bare for å ta bilder til dere. Det er kanskje ikke et tempel, men det er noe-Japan.

Måtte ha noen typiske japanbilder også.

Sushi må jeg bare spise i Japan. Om jeg ikke spiser sushi, så er alt feil. Da er det ikke noen vits å dra til Japan. Har du ikke planer om å spise sushi, ikke dra til Japan. Det er en hellig regel liksom. Tenk på hvor billig og bedre sushien er her sammenlignet med Norge! Når man tenker på det så må man bare spise sushi til man sprekker. Sushi hver dag er vel ikke så ille, er det?

Laks, laks, laks <3

I did a lot of different stuff while being in Japan. I tried to get some time to study, but it was harder than I thought. I rather wanted to spent time with friends that reading American Literature. You can’t blame me, right? I hardly visited any temples this time. 2 weeks in Japan is really not enough when you have so many friends to see. And of course I also went to eat sushi. That’s something you just have to to while being in Japan. Have to! No point in going to Japan if you don’t eat sushi.

日本にいる間にいろんなことしました。勉強したかったのですが、思ったより日本にいる間に勉強する時間を作るのは大変でした。アメリカの文学を勉強するよ り、友達と一緒に時間を過ごすほうがよかったです。今回お寺などの建物を見に行きませんでした。日本人の友達が多いので、2週間だけ日本にいるのは本当に 足りませんね。
もちろん、私の大好きな寿司を食べに行きました。日本に行ったら絶対食べなくちゃいけないって私のなかで決めていることです。やっぱりいつ来ても日本のお寿司はおいしいですね。

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Japan, Sushi, Studier, Sushi, Sushi, SUSHI

  1. Neoime says:

    Jeg er så enig, sushi i Japan er best! Har faktisk ikke spist sushi i Norge enda, men det er litt fordi alle priser jeg ser er altfor høye :(

    • wictorianart says:

      Det er ikke så godt å spise sushi i Norge. Det er mye bedre i Japan^^ Til tider kan man finne billig sushi men de er som regel litt gjemt her og der i Oslo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s