Halloween feiring i Japan, ca 2 månder for tidlig.

日本語は一番下に書いてあります。Scroll down the page to read English.

Å våkne opp til dette er noe av det mest fantastiske som har skjedd!

Nok en gang befant jeg meg i Japan. Andre siden av jorda. Mars. Hvor alt er bakvendt. Hvor alt er så annerledes fra Norge, men samtidig så kjent og kjært for meg. Lykken ved å trå ut av flyplassen og å lukte Japan er noe helt spesielt!
Jeg bodde hos kjæresten til Phil sin familie sitt hus. Det var litt som homestay egentlig. Veldig hyggelig og ganske ute på landet.

Allerede andre dagen i Japan dro jeg og Masashi til Universal Studios hvor de feiret alt for tidlig Halloween. Feiringen startet den 14 September. Men det er jo typisk Japan å ta helt av på ting og starte 50 år for tidlig med feiringer.

Masashi

Det er faktisk så mye som 4 år siden jeg sist var på Universal Studios så jeg gledet meg ganske til å dra hit.

Strike a pose!

Det er ikke vanskelig å forstå at Japanere liker Hello Kitty. Det tok helt av med Hello Kitty stæsj i Universal Studios. Hello Kitty er over alt! Det er som om hun følger etter deg! Almost.

Spøkelses Hello Kitty.
Hello Kitty tar litt av.

Masashi og kjærstn!

Meg og rødt= Perfekt!

Etter å ha tatt Spiderman-Ride og diverse andre ting så begynte det å pissregne ute. Torden og lyn var det heller ikke mangel på. Og ingen har paraplyer selvfølgelig. Japanere er generelt ganske redd for regn, de tåler ikke det sånn som oss vikinger gjør! Så mens alle løp hysterisk rundt som en forivrret saueflokk bestemte jeg og Masashi oss for at den eneste redningen var å fråtse litt mat i mellomtiden.

Så kom regnet og da står man som en saueflokk og venter.

Og folk løper hysterisk rundt.

Grønn-te brød!

Etter regnet ble været ganske fint, da.

Can you see Spiderman?

Blir så fascinert av alle de fine områdene i Universal Studios.

Hello Kitty fans?

Hello Kitty ble alt for overveldene!

At det er Halloween i Universal Studios betyr litt av hvert. For eksempel så skal de prøve å skremme deg, ved å ha levende mennesker som vandrer rundt i kostymer og gjør litt ukontrollerte bevegelser. Og så syns visst Japanere at levende trær er skummelt og sånn, siden de hadde vandrende trær der. Jeg syntes det var mer koselig enn skummelt, da.

Is there anybody there?

Jeg liker Jurassic Park, og dinosaurer så når jeg så denne vandrende dinosauren ble jeg glad. Kanskje litt for entusiastisk?

Sjekk uttrykket mitt når jeg ser denne!

Lykkelig! Har møtt en dinosaur!

Japanske jenter/damer liker å hyle. Det ble jo helt kaos da disse skuespillerne gikk rundt utkledd som Zombier. Jeg syntes derimot overhodet ikke at det var noe skremmende med disse folka som var utkledd, jeg ville bare trykke og trykke på kameraknappen, jeg. Noe jeg tror de fleste skuespillerne syntes var ganske frustrerende, for sammen med meg så virket alt bare teit. Alle de andre jentene hylte, løp unna, løp på andre, falt, gråt og gudene vet hva, mens jeg bare stod der med kamera trykt oppi zombieansiktet deres. Gotcha! Men i Japan så er det visst søtt og hyle og sånn. Ikke f*** om vikingjenta gjør det. Glem det!

De kunne trylle litt også.

Er dette en japansk ork?

Dette må være sånn USA var for 50 år siden!

Zombie Zone?

Nyhetsdama

Man blir sliten av å være på Universal Studios. Hvorfor ikke ta seg en blund?

Det var en vellykket dag på Universal Studios. Hadde nok kjedet meg litt om Zombie eventet ikke hadde vært der.

I went to Japan in September to visit friends and take care of some other stuff. The day after arriving in Japan me and my friend went to Universal Studios. I have been at Universal Studios Japan about 4 years earlier. This time they had some sort of Zombie event to celebrate Halloween, 1 and a half month before Halloween. But that is how Japanese people do it. It was a lot of fun though.

九月に日本に友達に会いに行きました。日本に着いた日の次の日にユーにバーサルスタジオに行きました。4年間前行ったことありますが、今回は特に面白かったです。この日にゾンビーイベントがありましたから。とてもいい雰囲気で、たくさん写真を撮りました。友達のおかげでとてもいい日になりました。ありがとうね!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Halloween feiring i Japan, ca 2 månder for tidlig.

 1. Liv Elin says:

  æ ønske mæ en amerikansk diner!

 2. Neoime says:

  Åh, dette så utrolig gøy ut! Skulle ønske jeg kunne feire litt halloween 1,5 måneder før tida i Japan, jeg og :p

  Synes forresten det var artig å komme inn på bloggen din og se at du skriver litt på japansk! Har studert japansk i Japan selv for ei stund tilbake, så nå fikk jeg liksom friska opp litt, hihi (selv om nivået ditt er myyye høyere enn mitt).

  • wictorianart says:

   Det var veldig morro! Løp rundt som en gal og tok bilder! Å, har du studert Japansk?? Så kult! :D

   • Neoime says:

    Ja, men jeg var der bare i underkanten av tre måneder. Gikk på en slags privatspråkskole, så jeg fikk ikke studentvisum :/ men gøy var det i hvertfall, den tiden jeg var der :D Og jeg lengter tilbake hver dag!

   • wictorianart says:

    Ja det skjønner jeg godt! Jeg har jo vært der 1.5 år på utveksling og i tillegg til det har jeg vært der noen månder til sammen på ferie^^ Litt over 3 månder på ferie til sammen tror jeg. Japan er fint^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s