Siste dag i Irland

Siste dag i Irland fortsatte vi med å utforske Galway mer. Vi hadde vel egentlig sett det som var å se, så vi trasket bare rundt omkring i byen. Været var mye bedre i dag, så var kanskje litt dumt vi ikke dro til Cliffs of Moher denne dagen.

Helt fantastisk mønster!

Lo godt da vi så denne.

Jeg lurer ofte på hvor lei folk blir av at de må vente på meg når jeg knipser bilder hele tiden.

Vi dro tilbake til Dublin litt mot ettermiddagen. Dette var altså siste sjangs jeg hadde for å høre “ekte irsk” musikk spilles live så vi spurte damen som jobbet på hotellet om hun visste hvor vi kunne dra. Etter en stund fikk vi høre om et sted som skulle spille bra live musikk. Så kvelden endte selvfølgelig der og jeg følte at turen min var komplett! Jeg ble forsåvidt alltid overrasket over alle de smekre damene som så ut som om de skulle ut på klubb men hadde forvillet seg inn på en brun bar. Liker kombinasjonen av en litt skitten mørk bar og jenter i lite klær og høye stiletthæler.

Ble så glad av å høre på musikken til disse folka.

Siste kveld i Irland var over, og det var leggetid for store og små. Flyet mitt gikk super tidlig neste dag så her var det ingen bønn om å fortsette den gode stemningen inne på pubben. I tillegg hadde jeg jo time på Universitetet i Oslo neste dag også. Sånn er det å kombinere skole og reise, dere. Det er så absolutt verdt det (selv om jeg var helt knust i timen).

Natten i Dublin var over for denne gang.

The last day in Ireland was spent in Galway. We really didn’t have much to do so we were just talking a walk around the city. In the afternoon we went back to Dublin. Before going home I had to find some real Irish live music so after asking the woman working at the hotel about where we could go we ended up  on this small irish pub. I felt my trip to Ireland was complete. The music was fantastic! Early the next morning I went back home to Norway.

アイランドの最後の日に夕方までゴールウェイで過ごしました。別にするか見ることはなかったから、町で散歩しました。夕方にまたダブリンに戻りました。ノルウェーに帰る前にアイランドの伝統的な音楽を聞きたかったら、ライブがやったパッブを探しました。ホテルで働いていた女の人は親切で、いいパッブを紹介しましてくれました。音楽はとてもよかったです!次の朝に朝早くノルウェーに帰りました。

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Siste dag i Irland

  1. Så fin blogg, og så mange flotte bilder fra Irland :) Jeg har bare vært i Dublin tidligere, men prøver å få med meg noen på bilferie i Irland til sommeren for å se litt av landsbygda også!

    • wictorianart says:

      Hei på deg! Så hyggelig å høre! ^^
      Dublin er et flott sted! :D Bilferie i Irland høres kjempe bra ut! Liker å ha friheten til å kunne stoppe selv og ta bilde av det man vil ta bilde av! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s