Galway, Cliffs of Moher og første dag som 24

Vi stod igjen tidlig opp en bursdagmorgen for å dra på videre sightseeing i Irland. Nok en gang tok vi en guidet busstur som var like hysterisk morsom som den vi hadde vært på dagen før. Vi havnet i Galway, som er på andre siden av Dublin. Jeg trodde først ikke på at vi var på andre siden av øya, men da jeg forstod at det stemte skjønte jeg hvor lite Irland er sammenlignet med Norge. Tror det tok oss 3 timer å komme til Galway som er en veldig sjarmerende liten by.

Vi ble guidet rundt av en dame som fortalte oss historien om byen. For min del var ikke det så veldig interessant for hun var ikke like morsom som de andre bussjåførene, så hun greide ikke helt å gripe meg. I det minste fikk vi se mange søte bra ting i Galway. De hadde for eksempel et lite marked hvor folk solgte mat og diverse ting.

Jeg elsker oliven og dette ser bare så innbydende ut!

Smykker fra det lille søte markedet utenfor kirken vi var innom.

Lavendel!

Etter å ha sett en del av Galway var det inn i bussen igjen for å dra mot Cliffs of Moher. Det var mye interessant å se på veien dit. Kuer for eksempel.

Mjau!

Naturen i Irland er så utrolig vakker. Den ligner til tider litt på norsk natur, men samtidig ikke. Skulle bare ønske været var litte granne bedre enn det var. Holdt jo på å fryse til tilbake til istiden hver gang jeg gikk ut av bussen.

Dette må ha vært den mest minnerike bursdagsfeiringen jeg noensinne har hatt! Det var helt fantastisk å se Cliffs of Moher på dagen jeg ble født. Storfonøyd med min egen bursdagsgave til meg selv. Ble helt varm langt inni hjerterota av å se naturlandskap som dette. Gjorde stort inntrykk!

Cliffs of Moher, helt fantastisk! Synd været ikke var litt bedre.

Selv om været ikke var strålende gjorde det ingenting! Lagde ganske flott stemning der man stod å se utover havet. Problemet er vel at jeg ikke er så fornøyd med resultatet av bildene etterpå.

Var skikkelig mye vind og regn denne dagen.

Etter Cliffs of Moher var det tilbake til Galway og der ble det skikkelig bursdagsmiddag. Maten var utrolig god!

Alt jeg tenker hver gang noen tar i kameraet mitt er at de kommer til å stikke avgårde med det!

Etter matspising, kakespising og vindrikking fortsatte ferden ut på de Galwayske gater for å finne live musikk. Fant ikke riktig den livemusikken jeg lette etter denne dagen heller, men det var fremdeles en natt igjen, så jeg satset på at det gikk bra. Var iallefall mye liv og røre, så det var morsomt!

Dette er… Irsk?

Again we woke up early in the morning, left Dublin and went for Galway, a cute little city located on the other side of Irland. The weather was not particularly good this day but our spirits where high anyway. After arriving we walked the city with our tourguide which showed us some of the good parts of Galway. Such a charming city. They had a cute little market there too.
After spending sufficient time in Galway we went on to the bus again and headed for Cliffs of Moher. The cliffs where really stunning! I just love nature like this! My birthday was really wonderful! After seeing natures wonderful creation we headed back to Galway and ate a big dinner followed by cake! Then we tried finding some good live music again, but it still wasn’t what I wanted to hear.

また朝早く起きてダブリンを出発してゴールウェイに行きました。とてもかわいい町でダブリンの反対側にあります。天気はそんなによくありませんでしたが、それでもうれしかったです。ゴールウェイに着いてから町で観光しに行きました。マーケットもありました。そのマーケットで食べ物やネックレスや花などを売っていました。ゴールウェイを見てからモハーの断崖に行きました。モハーの断崖を見たときに本当に感動しました。こういう自然が大好きです!とてもいい誕生日でしたね。

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Galway, Cliffs of Moher og første dag som 24

  1. Ainjali says:

    Så fine bilder! Irland ser kjempespennende ut. Lenge drømt om å dra dit (og spesielt til Cliffs of Moher) og reise rundt omkring i landet. En dag… Ser ut som om du hadde en kjempefin tur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s