Autumn elf

Det var virkelig på tide at jeg fikk tegnet litt. Jeg burde egentlig ha gjort alt annet enn å tegne i dag, meeeeen jeg har ikke tegnet på flere månder så da ble det til at jeg ville gjøre det i stedet altså. Hun har ikke fått øyne ennå, men det kommer nok om noen dager. Åh, koste meg skikkelig i dag. Må definitivt komme meg i gang med litt mer aktiv tegning!

Autumn Elf. Photoshop. Around 3 hours at this stage.

I just had to paint today! It’s been way too long since I’ve been painting! She still lacks eyes and other stuff, but those details will come after a while! Going to bed now. Good night!

今晩久しぶりに絵を描きました。まだできていませんが、明日か明後日続けます。嬉しすぎます!お休み!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Autumn elf

 1. Signe says:

  Jeg syns at det var utrolig fint, og at du definitivt burde tegne mer. Skulle ønske jeg var like flink som deg!

  • wictorianart says:

   Hei på deg! Ja, du har helt rett. Jeg burde virkelig tegnet mer! Skal prøve å bli flinkere igjen, da! Må skjerpe meg litt og prioritere litt og sånn;)

 2. Elodie says:

  Hei :)
  Jeg ville bare si at du er utrolig flink til å tegne! Har sett på mange forskjellige artister som har tegnet forskjellige tegninger, som kommer fra alle mulige steder i verden. Likevel må jeg nesten si at du er den flinkeste, og “forbildet” mitt eller hva jeg skal si, innen tegning.
  Jeg ønsker jeg faktisk var flink til å tegne, men dessverre får jeg det ikke til helt som jeg vil. Fikk meg et sånt Bamboo tegnebrett, også kjøpte mamma og pappa Adobe photoshop til meg, slik at jeg i hvert fall kunne “begynne” med det. Men mister helt lysten siden jeg ikke får det til, jeg får dem ikke til å se ekte ut.
  Så jeg lurer på et par ting, hvis det går greit :) Hvordan tegnebrett har du? Hvilket program bruker du til å tegne i? Hvordan får du til å ha et bilde under tegningen, slik at du kan åpne det å se (tegner du da liksom av “hovedlinjene” eller bare titter du på bildet og tegner så godt du kan etter det)?. Og til slutt, hvordan får du det du tegner til å se ekte ut? :)
  Håper du svarer! :D

  • wictorianart says:

   Hei hei!
   Utrolig hyggelig å få denne kommentaren! Gjør meg veldig glad!
   Men du må ikke gi opp. Jeg har også vært der du er nå en gang i tiden. Cluet er å ikke gi opp og bare presse seg til. For hver tegning du tegner blir du bedre. Du merker det kanskje ikke i starten, men når du tar frem bildene du har tegnet for et halvt år siden ser du garantert forskjell!

   Jeg tegner med Intous 3. Bamboo er også helt ypperlig, men du må bare øve. Jeg bruker også Photoshop;)

   Det at jeg har et bilde liggende under greier jeg å få til ved å bruke layers. Det finnes mange tutorials om hvordan layers funker. Se for deg at du kan legge transparange ark oppå hverandre. Det er på en måte det layers er. Ta en titt på deviantart på tutorials på layers så finner du det ut:) Er ikke komplisert.

   Jeg tegner som regel bare hovedlinjene. Sånn som på denne tegningen fant jeg en person med poseringen jeg likte godt, og så tegner jeg først hovedlinjene fra henne og om det er noe jeg ikke liker så godt med referansen jeg bruker så endrer jeg bare på det ved å tegne det sånn som jeg vil. Jeg bruker som regel bare referansen til å se på hvordan lyset legger seg på huden hennes. Så er mer en referanse for lys og skygge.
   En god øvelse er å tegne ting andre har tegnet fra før og studere det de har gjort. Prøve å oppnå samme teknikker som de. Det er også bra å tegne fra bilder for da lærer man en hel del.

   Planen er å lage en tutorial en dag, men jeg har ikke hatt så god tid det siste året.

   Fortsett gjerne å titte innom bloggen min^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s