Bursdagsfeiring i Irland!

Andre dag i Irland stod vi opp tidlig tidlig om morgenen for å ta en guidet busstur i Irland. Det kostet så mye som 40 Euro, men det betydde likevel at vi skulle få se mer enn bare Dublin.

Det er fint å ha en kartleser tidlig om morgenen.

Bussturen tar så og si hele dagen men man får sett så utrolig mye av Irland ved å ta busstur. For det andre så føler man at man sitter på et komedieshow hele turen i og med at Bussjåføren snakker og spøker konstant. Vi lo så utrolig mye gjennom den bussturen her. De merkeligste ting kom ut av munnen på den bussmannen altså. Jeg vil så absolutt anbefale folk å ta en guidet busstur om de er i Irland.

Verdens kuleste bussjåfør!

Vi stoppet mange forksjellige steder og fikk vite mye historisk om Irlandi løpet av turen. Første stedet vi stoppet var en gammel borg av et slag.

Stoppested nr 2 var en liten søt landsby som hadde både vakker natur og ender å tilby. Her hadde man tid til tissepause, titting på ender, kaffe eller spasere rundt og se hva som var å finne her.

Første gang jeg har sett et skilt som dette.

Naturen er helt nydelig, uten tvil!

Fint å ha en assistent som bærer vesken din når man løper rundt som en gal for å ta bilde av alt og ingenting.

Veldig søtt, men litt skummelt. Lurer på hva det ble brukt til. Båthus?

Under det tredje busstoppet stoppet vi simpelthen for å snakke med en hest. Det er jo bare så weird i seg selv! Men iallefall så var visst dette en rutine for bussjåføren, da. Hesten var litt aggressiv av seg og bet litt og sånn men ellers tror jeg den ble glad for all oppmerksomheten. Følte seg nok som en kjendis. Tenk å være kjendis hver dag i 10 minutter, da!

Hesten hadde et navn, men har dessverre glemt det.

Stoppested nr 4 var midt på landet et eller annet sted. Føltes som om vi hadde kjørt karusell på Irlands veier. Bussjåføren kjørte ikke akkurat rolig, og spøkte om at vi kom til å bli drept av Irske Killer Sheeps.

Tomo hviler litt på stengjerdet.

Så ankom vi endelig hovedattraksjonen, som var et fantastisk slott bygd rett foran et fjell. Mange kongelige mennesker hadde bodd her opp gjennom årene, men nå er det bare et turistattraksjon, da.

Utrolig nydelig.

Da vi kom tilbake til Dublin på kvelden måtte vi selvfølgelig prøve ut en bar og sjekke stemningen. Planen var egentlig å finne tradisjonell musikk men vi endte opp med å finnen annen livemusikk som også var bra. Så der satt vi da og nøt musikken og ventet på at klokken skulle tikke over tolv så jeg kunne innrømme nederlaget mot tiden nok en gang og si; Nå er det bare 76 år til jeg er 100.

Live musikk er virkelig bra til tider (om rett musikk spilles selvfølgelig!)

The second day in Ireland we had decided to take a guided bus tour for 40 Euros. It was totally worth it! The bus driver was super funny and made jokes the whole time. I laughed and laughed. We stopped a lot of different places and the bus driver told us the different stories of the places we went. It was very interesting. We saw castles, great nature, horses, cows, sheeps and other interesting things. The final destination of the day was Kylemore Abbey. Wonderful castle placed in front of a hill. When we came back to Dublin we went out listening to live music, waiting for time to make me 24 years old. Only 76 years until I’m 100 years old now.

アイランドの二日目は40ユーロのバスツアーを取りました。とても楽しかったです!運転手はとても面白くて、よく冗談を言いました。何回も笑いました。色んな所で止まって、観光しました。お城、牛、馬、羊、すごい景色などを見れました。最後止まった所はカーイルモール・アッビーというお城です。とてもきれいな自然の中でこのお城が建てられました。
夜にまたダブリンに帰って、バーに行きました。そのバーでライブがあって、雰囲気がとてもよかったです。この夜に私のお誕生日をお祝いしました。

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s