Ireland day 1

Hvorfor valgte jeg å dra til Irland?

Vel, jeg ville kjøpe meg selv en fantastisk bursdagsgave, og hva er vel da bedre enn en tur til et sted du har ønsket å dra til i lang tid? Så jeg hadde bestemt meg for å dra alene egentlig, men…

Nå kommer dere til å tenke at jeg er gal eller bare få bekreftet det noen kanskje har trodd lenge; Jeg er gal og spontan (til tider). Jeg må nesten komme med forhistorien til hvorfor personen som ble med til Irland var med.

En trist trist trist dag i Juli hvor humøret mitt var langt nede og jeg gjorde så godt jeg kunne med å holde humøret oppe på jobb så jeg en japansk ung mann komme traskende. Egentlig var jeg lei alt som het Japan og japanske mennesker, men av en eller annen grunne greide jeg ikke å dy meg og valgte likevel å tilby han en smaksprøve (Som jo er jobben min). Han viste seg å være en veldig hyggelig kar som greide å dra til seg min oppmerksomhet fordi jeg merket at han hadde bodd utenfor Japan en stund. Og da jeg fikk høre at han hadde bodd 5 år i Ungarn ble jeg kjempe nysgjerrig og gav han  kontaktinformasjonen min, for han måtte løpe avgårde til flyet så jeg rakk ikke snakke mer med han. He made my that, for å si det sånn. Gikk fra å være neddafor til å bli ganske glad over livet igjen. Etter det snakket vi jevnt og trutt. Vi sendte lange lange mail til hverandre hver dag i nesten 2 månder og til slutt bestemte jeg meg for å spørre om han ville være med til Irland, noe han takket ja til. Greit å ha noen å reise med og en morsom måte å bli kjent på.

Tomo er for tiden bosatt i Ungarn og studerer medisin for å bli lege. Han valgte selv å flytte fra Japan fordi han ville se hva verden hadde å by på og ville ut av Japan. Imponerende.

Været i Irland var ikke akkurat til å skryte av, men det hadde ikke så mye å si; Det faktum å være i Irland var fantastisk i seg selv. Vi bodde på et 8-mannsrom hostell ganske sentralt i Dublin. Det var lett å ta seg rundt, så første dag ble brukt til å traske rundt i Dublin som forsåvidt føltes så ufattelig lite! Kan ikke tro at Dublin er større enn Oslo eller at det er mer mennesker der.

Og ikke minst var jeg overrasket over alle de hyggelige irene som var rundt omkring. De må jo være verdens gladeste mennesker? Nå skal det jo sies at jeg ikke forstod alt de sa. Følte jeg gikk rundt og sa “Excuse me?” konstant. Men bra service og smil var det ikke mangel på.

Vi hadde planer om å prøve utelivet i Dublin denne kvelden, men da vi kom til hostellet klokken 8 på kvelden så døde vi i hver vår seng. Våknet ikke engang da de andre menneskene kom inn på rommet og la seg.

In July I randomly met this Japanese fella who had been travelling with his friends in Norway. I got really curious about him when I met him, because I could feel that he had been living outside of Japan for a while. I decided to give him my contact information because I wanted to talk more with him and after that we started sending each other long mails about every day. I found him such an interesting guy. So I decided to invite him to Ireland, since I had bought my self a flight ticket as a birthday present for my self. He decided to join me, and it was set; We were going to Ireland.

Ireland was such a fantastic place to be. People in Dublin was very nice and made a lot of jokes but I didn’t understand half of what they were saying. Apparently my English sucks. I felt like I said; “Excuse me?” 9 out of 10 times. We were sleeping at a 8-beds room at a hostel in the city center. Always fun to spend the night sleeping in a room where you don’t know half of the people there. The mornings are horrible.. Smells so bad. Well, but that’s the way to save money, right? We wanted to go out on an Irish pub to see how that was, but we fell asleep in each our bed around 8pm.

今年の7月にノルウェーで偶然日本人の男性と知り合いました。この人は何年間も海外に住んでいたことを感じて、面白いなと思いました。この人ともっと話したかったから、自分の連絡先あげて待ってました。やっとうメールが来ました。ほとんどう毎日お互いに長いメールを送って、よく話しました。それで、私アイランドに行くことに決めたときにこの男の人も誘ってあげました。

アイランドはとてもよくて、人間も親切ですが、アイランド人の英語はやっぱり難しいです。英語が分からなくなりました。ダブリンの中心部にある8ベッド・ルームのホステルに泊まりました。たくさん知らない人と部屋をシェアーするのはちょっと変ですが、お金をためます。ダブリンのバーに行ってみたかったですが、疲れすぎて、午後8時に寝てしまいました。

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s