“Å akerbrygge” burde jo vært et verb

Å akerbrygge er ganske koselig. Man må jo bare akerbrygge når man er i Oslo, og særlig på sommeren. Det går ikke ann å avslutte en sommer uten å ha akerbrygget. Så jeg, Linn, Mari og Ane akerbrygget for ca 2 månder siden. Så jeg er faktisk hjemme i Norge nå og da, selv om det kanskje ikke ser sånn ut (og jeg sitter jo i Ungarn nå, men men).

Nå skal jeg prøve noe nytt på bloggen her som jeg ikke er sikker på om alle kommer til å like. Nå kommer alle bildene i slideshow hvor jeg til tider velger å kommentere noen av de i selve slideshowet. Det kommer så utrolig mange bilder på bloggen min hele tiden at det er kanskje greit for noen å filtrere selv hva dere vil se og ikke se kanskje? Husk å klikk på øverste bilde, så kan dere bla videre!

Hva syns dere om det nye systemet jeg innfører her på bloggen nå? Er det greit eller ikke? Vil gjerne ha noen meninger!

Trying something new on my blog now. By clicking the pictures you can get a slideshow and look at the pictures with comments. What do you feel about this system? Is it ok?
This post is from when me and my friends where talking a walk down Akerbrygge some of the last days of August. Girls night out is always fun.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to “Å akerbrygge” burde jo vært et verb

  1. silverfoxfangs says:

    Så koselig ut :)

    Men likte det bedre da bildene var litt større uten at man måtte klikkepå det enkelte for å få det stort (slik som forrige blogg innlegg). Ellers så det bra ut :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s