Paris, Eifeltårnet, Notre-Dame, Lido

Vi leverte fra oss Molly (Som var veldig trist og emosjonelt. Vi gråt litt. Neida. Joda. Neida) og så dro vi til hostellet i Paris. Vi var slitne så det endte opp med at vi hadde sightseeing på hostellet før vi så slappet av resten av kvelden og gjorde oss klar til neste dag.

Det føltes faktisk litt som om vi hadde fått leilighet i Paris ettersom det var veldig hjemmekoselig.

Ironisk nok var hostellet veldig japan inspirert med japansk hage og kunst osv. Så siden vi samme dag hadde vært i hagen til Monet så sitter jeg igjen med inntrykket av at alle i Frankrike liker Japan.

Nostalgi. Husker jeg pleide å samle på glansbilder! Gjorde noen av dere?

Creds til Andreas for å ha tatt dette bildet!

Etter å ha vilt ut og fått masse etterlengtet søvn var det opp for å ordne seg slik at vi kunne utforske Paris.

Været var selvfølgelig ikke til å klage på!

Vi hadde visst en liten photoshoot før vi dro avgårde!

Vel fremme i Paris’ gater fant jeg denne… Backpackeren (?) liggende å sove halvveis ut i gågata.

Så var det på tide med litt lunsj!

Maten var så sinnssykt god!

Frankrike er jo makroner! Var masse makroner overalt! Spiste forsåvidt lite av det. Ironisk nok går det mange av de når jeg er i Japan. Burde jo kanskje vært omvendt egentlig.

Så dette er altså Paris?

Så havnet vi foran Notre-Dame! Og der var det kø, der.

Jeg er ikke så veldig glad i kø!

Men heldigvis gikk det egentlig fort, da.

Veldig glad for å være i Notre-Dame.

Det var veldig fint i huset hvor Quasimodo bor. Så han ikke, da. Kanskje han har flyttet ut siden sist jeg så Disney-filmen.

Helt vanlig å ta seg en cobowstrekk her også.

Militærfolket trasket rundt over alt. Man ser det ikke her, men de hadde meg seg store skytevåpen. Var litt truende!

Ikke drikk Bounty. Ever… Tror ansiktet mitt forklarer nok om den saken?

Eifeltårnet!

Det var jo ganske stort, da!

Etter å ha gått et stykke greide jeg å få nesten hele Eiffeltårnet inn på bildet.

Seriøst, ble helt satt ut da jeg så denne damen forfra. Snakk om strange fashion…

Så var det middagstid, da.

Elsker lyssettingen her!

Maten var veldig god her også!

Det var ikke vanskelig å finne kule biler i Paris. Kjente bilmerker hadde butikker over alt. Savnet etter Molly er stort.

Jeg har egentlig aldri brydd meg noe særlig om biler før nå. Innser at de er et lite kunststykke i seg selv.

Og i det jeg skulle ta bilde av triumfbuen så hoppet dette kinesiske paret foran meg for å ødlegge bildet mitt. Fant ut etter noen sekunder at jeg like så gjerne kunne ta bilder av jenta og lage min egen photoshoot av det. Hvis du ikke kan vente i kø så må du bare forvente å bli fanget av kamera mitt.

Jeg har et bedre kamera enn han duden her iallefall! høhø

Jeg bryr meg egentlig ikke om mote og sånn, men jeg vet faktisk hva Louis Vuitton er! Eller.. Jeg vet ikke hva det er, men det er berømt og folk liker å ha vesker av Louis Vuitton osv. Bra for dem, bra for dem.

Han ser sykt sur ut og minner meg om en eller annen skuespiller… Men fet sykkel iallefall. Karen har jo attitude!

Så gikk turen til Lido! Vi skulle nemlig på Cabaret!

Det var også mange japanere som skulle se Cabaret. Føler meg aldri alene i verden, ikke når jeg har japanerne.

Det satt en 3 meter høy kar ved siden av meg, så til tider var det litt vanskelig å se scenen!

Det var ikke lov å ta bilder under selve showet (desverre) men man kunne ta bilder før, da.

Sniktok et bilde, da. Som dere ser; Damer, pupper, flotte kropper. Jeg kan vel ærlig innrømme at jeg ble litt lesbisk de to timene. Og kjolene var også helt fantastiske! Tror de fleste kunstnere/klesdesignere ville fått veldig mye inspirasjon av å se på et show som dette. Nøt hvert eneste sekund. Det var fantastisk!

Tok et til bilde i siste sekund før teppene falt. Var overlykkelig etter showet, og kjempe inspirert! Synd jeg ikke har tid til å tegne for tiden. Det er ganske skammelig altså! Prioriteringer?

Jag elskar min hatt för helvete!

I dag drar jeg til Budapest/Ungarn forresten. Blir borte en uke, men tror jeg blogger derfra da. Men det blir jo mer bloggkø, da! ;)

After delivering Molly (the car) back to the car rental we went to our hostel in Paris! It was such a cozy little hostel, it almost felt like home! We just loved it. On top of that the surroundings was inspired by Japanese garden art and art in general. Was kind of ironic after seeing the Japanese inspired garden at Monet’s place. We went to Notre-Dame, where we had to stand in line for a little while before entering the cathedral. I was not too enthusiastic due to my headache that day. Paris was way too hot for a Viking like me. After spending some time in Quasimodo-land Notre-Dame we went to see the famous Eifel Tower. I was impressed by it’s size, yes I was. We didn’t waste time entering tower though. I’m kind of sick standing in line after living/travelling in Japan. After playing around like small kids, we went to Lido; Cabaraet. It was so wonderful! The costumes, the beautiful bodies, song and everything. I really enjoyed it! I recommend you to go there if you have the chance!

モリー(レンタカーの名前です^^)をレンタカー会社へ返した後、わたしたちはパリのホステルへ向かいました。それも一目惚れしてしまうほどとてもアットホームな雰囲気がいいホステルで、特に日本庭園にインスピレーションされたアーティスティックな庭に憧れてしまいました!なぜかフランスはモネの庭園に続き、いろいろと日本に関係するものを見かけますね。パリでは長い行列に並んだ後ノートルダムを見学しました。当時は頭痛があったのでちょっと乗り気ではなかったんです、多分私みたいなヴァイキングには気温も暑すぎたのかもしれないですね。クァジモードの実家を離れ、つぎは恒例といっていいほどのエッフェル塔へいきました。やっぱり大きさに私も圧倒してしまいましたね。ただ時間の余裕がなかったため上までは行きませんでした。日本に長い間住んで行列恐怖症になってしまったのかも?塔の足下で子供遊びのひと時を終え、今度はキャバレー:リドへ向かいました。コスチューム、美しいボディー、歌、すべてがとても印象深く、まさに夢のようなひと時を過ごしました!もし機会があればみなさんもぜひ試しに行ってみてください!おすすめです!

アンくんのすぺーす/An-kun’s Space

So I was allowed to add some of my own words to Wictoria’s blog. That’s nice I guess, although I have to say I have no chance in competing with her photos. So I added one that I think sums up my trip to France. In a good way, I have to add:

The Photographer 2

I have found out during my holiday in France that to bring a photographer with you on a trip is a very unique way of traveling. First of all because you are guaranteed to have a lot of memorable photos at the end of the trip and that you don’t have to worry about taking the pictures yourself. But more importantly, you have a person that enthusiastically shoots away at all the beautiful stuff and during which she often finds small details you would otherwise have ignored. And in being enthusiastic about the smallest of things, the great impressions of beauty will become truly memorable moments you can cherish for the rest of your life.

Of course, I could have added what I liked about Paris: The subway orchestras, our lovely hosts at the hostel, our taxi driver who couldn’t speak a word of english but still went on for 10 minutes to try to apologize for having to stop a hundred meters short because of a road block. But in the end, the one thing that made this trip special was my extremely talented travel mate: Wictoria. Thanks!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Paris, Eifeltårnet, Notre-Dame, Lido

  1. Kristine E. says:

    Hei! Hvilket hotell bodde dere på? Det så veldig koselig ut, så jeg vil gjerne bo der selv når jeg skal til paris i januar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s