Claude Monet’s paradise

Etter en time søvn i bilen dro vi til huset til Claude Monet.

Der var det mange blomster, der!

Fikk desverre ikke lov til å ta bilde inni huset til Monet. Det var litt trist, for det var sinnsykt vakkert og utrolig inspirerende. Om noen hadde fortalt meg at jeg kunne flytte inn dit i morgen ville jeg sagt ja på sekundet. Tror jeg.

Jeg og Monet hadde mer til felles enn jeg visste, da. Dere skjønner, han liker nemlig også Japan.
Så nå har jeg funnet meg en ny bestevenn- Selv om han er død og sånn.

Monet hadde laget seg selv en japansk hage. God ide.

Bambusskau og hele pakka.

Altså, jeg vet ikke om dere ser det men der er den brua han alltid malte. Helt der borte.

Men jeg var fascinert over vannliljene, jeg。 Altså, er det egentlig ikke vannliljer naturlig i Frankrike?

Snakk om å se sliten ut! Men hva annet kan man forvente etter å ha sovet sammenkrøket i Molly i 4 timer mens man holdt på å fryse til døde.

Men det stoppet ikke humøret vårt!

Ikke i det hele tatt. Tror det var en fin ting at jeg ikke lastet opp de andre bildene som vi tok etter dette.

Hadde nok vært fint med litt mer søvn ser jeg.

En random jente tegner- Noe jeg burde gjort oftere.

Militærmann Andreas står stolt foran brua og vannet til Monet.

Har vi vannliljer i Norge?

Se, der er broa igjen.

Monet var virkelig glad i blomster gitt.

Men dere? Hva i huleste heiteste er dette?

Har dere noen gang sett en høne fugl som dette? Det har ikke jeg nemlig! Ble nesten litt redd da jeg så disse fuglene. Og nei, det var ikke bare en som var sånn, det var alle. Så ingen innavl eller genfeil her gitt.

Monet selv.

After leaving Mont Saint-Michel we went straight to Claude Monet’s house and garden. It was super duper awesome taking a look inside his house. Oh how wonderful it must be living in that house. Who can buy it for me? Anyway, Monet and I had more in common than I knew. He loves Japan, I love Japan which makes us BFF’s! The only problem is that he is dead. Oh well.. We took a walk in his garden and I really felt I was in a new world; Frapan. French bread and bamboo forest combined is a good thing. Do you see that bird at the end of the post? What is that? Seriously… I have never seen something like that before.

モン・サン=ミシェルを見てから、クロード・モネの家と庭を見に行きました。モネの家の中を見るのはすううううんごくすばらしかったです。あの家に住んでみたいです。誰かが買ってくれますか?とにかく、モネも日本がとても好きなので、庭に竹林を作って、不陰気は本当に日本風です。花もいっぱいで素敵です。ところで鳥の最後の写真を見ましたか?それは何の鳥でしょうか?見たことありませんね。。。

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Claude Monet’s paradise

  1. silverfoxfangs says:

    Flotte bilder av en flott hage. Fasinerende fugl også. Monet på det bildet minnet meg litt om Charles Darwin http://discovermagazine.com/2009/mar/04-discover-does-darwin/darwin.jpg (spesielt med tanke på den originale fuglearte jeg så bilde over). Fant du ut/hørte du hva høna/fuglen het? :)

  2. Hehe, vi hadde høner som det i mange år. De var like, men er usikker på om det er samme rase da.. Toppet hollender kalles dem, tror jeg ;p
    Wow, ønsker virkelig å dra dit! :D

  3. For en fin blogg du har, Wictoria! :) Og du er jo helt fantastisk flink til å ta bilder! Imponert!

  4. Kjersti says:

    Kuuult! Jeg vil dit også!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s