Jeg er i Japan og sånn

Vel, bare for å si det sånn; Jeg prøvde å blogge, ok? Men internettet her jeg er nå ville ikke tillate det, da. Og som en ekstra opplysning kan jeg jo fortelle at jeg er i Japan, som det jo står i overskriften. Har ca 1 uke igjen her før jeg drar hjem til Norge igjen.

Reiser for mye? Jeg?

Om du syns jeg gjør det, kan jeg jo i tillegg informere om at jeg bare er hjemme i Norge en uke før jeg drar til Ungarn, da. Eventuelt en tur innom Østerrike- Men det er litt ubestemt ennå. Så, det å blogge er litt vanskelig til tider. Men jeg prøver jo å gjøre mitt beste. Og jeg har mange mange mange bilder, alt for mange! Så det er bare sette seg ned å være tålmodig, da.

Snakkes på andre siden igjen, da!

I am in Japan, so I’m very sorry for my absence. I tried to make a new blogpost, but it seems impossible as the internet connection here sucks.  So, please have patience with me and wait until I return to Norway.

今日本にいるから、ブログをかけません。時間がないし、インタネットコネクションもあまりよくないので、私はノルウェーに帰るまで待ってください。

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Jeg er i Japan og sånn

  1. hehe, du lever livet du ;)

  2. veerendra ,hyderabad,INDIA says:

    missing u dear

    hope u are having nice time in japan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s