Avignon

Etter Monaco dro vi til Avignon. Vi ankom på kvelden og var heldige med lyssettingen over byen. Perfekt for enhver fotograf.

Fint musikkspill i gatene

Det var en veldig søt liten by med mange sjarmerende punkter. Til å være en liten by var den veldig livlig.

Åh! Rosa <3 <3 <3

Det var et punkt som var helt jævelig med Avignon. Vi tenkte nemlig vi skulle gå gjennom en bakgate, og det anbefaler jeg ingen til å gjøre her. Jeg lover, det føltes som om vi stod i en septiktank! Det stinket og dritten bare lå rundt i gaten. Med andre ord har folkene i Avignon mangel på sted å lufte hundene sine og de er late som ikke orker plukke opp dritten til dyra sine.

Over til noe helt annet; Fant denne jenta utrolig vakker. Ble helt fascinert da jeg så henne.

Håret hennes er fantastisk tykt.

Så søt!

Her er byen fra avstand i kveldssolen. Jeg tror jeg må poengtere at byen i seg selv er veldig søt men servicen er ikke noe særlig bra på utestedene.

Så dette på vei til Lyon hvor vi overnattet

After Monaco we went to this cute little town called Avignon. It was really beautiful. People were playing music in the streets and it was a really good feel to the city. I loved all the small interesting shops they had here and I even found my self a cute tray. The service at the restaurant we went to were not that good.
Just a little warning; Do not go through the back alleys. It was like walking into a toilet full of shit. No joke.
We slept in Lyon.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Avignon

 1. Ingvild says:

  Hei! :D Bestandig like gøy med “nye” besøkende på bloggen. Måtte såklart sjekke ut bloggen din!! :D Hihi.

  Ja, sånn tenker vel jeg også, egentlig. For venner langt unna, er FB-chatten ganske grei! Men ingenting slår å prate med personen ansikt til ansikt eller i telefonen, da.

  Tuusen takk! :D

  Ble så nysgjerrig på hvem du er, jeg….bor du i Japan?! Eller du studerer japansk? :D Fortell fortell!

  Jo, forresten. Utrolig fine og stemningsfulle bilder ovenfor her! Likte de veldig godt. Ble så inspirert til å fortsette å skrive på boken min, om ei ung jente i Roma….hihi!

  Xoxo Ingvild.

  • wictorianart says:

   Takk skal du ha for at du sjekket bloggen min! :D
   Jeg har ikke svart fordi jeg har vært i Irland! :D

   Jeg har utvekslet tilsammen 1,5 år i Japan, via universitetet i Oslo. Det har vært en veldig spennende reise! Så har studert språket i noen år nå. Akkurat nå for tiden studerer jeg engelsk, da. Prøver å gjøre ferdig språkbacheloren min!^^ Bortsett fra det så tegner jeg, tar alt for mange bilder (sånn at jeg har mindre tid til å tegne) og jeg elsker å reise. (Reiser for mye….. Vært i 11 forskjellige land så langt i år. Trodde aldri reising skulle gjøre _meg_ sliten, haha)

   Takk skal du ha!

   Er utrolig spennende at du skriver bok! Stå på! Man må gjøre det man liker! :D I support you!

   Wicky

 2. vackra bilder:DDDD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s