Oslo

Da jeg bodde i Oslo som yngre tenkte jeg aldri over hvor bra jeg syntes det var.Jeg husker varme sommere i hagen på Nordstrand, jeg husker venninner som bodde bare en liten gåtur unna. Jeg husker Egon og Aladdin på lørdagskvelder.

Så kom dagen hvor jeg flyttet nordover, til stedet hvor nærmeste venninne var en 40 minutters gåtur unna. Jeg husker øde vakre fjellandskap. Snø, vind, storm,kulde, mørke, mørke, mørke. Til tider husker jeg lange sommernetter i midnatt-solen, men for det meste mørke.

Jeg husker de gangene jeg dro på besøk til kjære Oslo, som regel på høsten. Solen skinte på løvet som hadde frosset forrige natt, morgenen var kald. Utover dagen snek varmen seg sakte men sikkert inn igjen, for så å forsvinne i løpet av dagen. Jeg husker Oslo for meg på denne tiden var som et vakkert eventyr jeg hadde mistet. Jeg husker misunnelsen jeg følte for alle andre som bodde her og ikke jeg.

Flere år senere sitter jeg her, i Oslo. Jeg kjenner Oslo som et sted fylt av flotte mennesker. Et sted hvor verdens forskjellige kulturer møtes. Et sted hvor du
trasker nedover bryggen en vakker sommer dag og tenker at livet er ikke så ille likevel. Et sted hvor du tar banen i 18 minutter og befinner deg i naturen. Et sted hvor du har så mange flere muligheter enn alle andre steder i Norge.

Oslo, jeg vil ofte rømme herfra, men jeg kommer alltid tilbake. Jeg lover.
Elsker deg Oslo.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Oslo

  1. Nice blogg innlegg :)

  2. elisabeth says:

    amen til det. oslo er eksepsjonelt bra. og menneskene har jeg undervurdert lenge. eneste levbare stedet i norge for meg hvert fall.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s