Vacation in the North

Jeg er tilbake i sivilisasjonen etter noen dager i Sverige- Uten internett. Dette blir en dyr telefonregning, dere. Jeg har innsett hvor utrolig avhengig jeg er av internett- Jeg innrømmer nederlaget, men vi lever jo trossalt i en internettverden.

image

Før Sverige-turen møtte jeg min nyfødte lillebror. Utrolig liten og søt.

image

Jeg kjørte buss i Tromsø. Bussjåføren var ekstremt hyggelig ig ville vite hele livshistorien min på den korte tiden jeg kjøpte billetten min.

image

Har møtt Sara og hjulpet henne med en Photoshoot. Det var morsomt! Ser Sara igjen om en uke i Spania

image

Jeg ankom landet hvor min mor bor. Der regnet det, men jeg tok likevel joggeskoene fatt.

image

Stemningsfult å være på landet i det minste.

image

Her blir jeg Svensk. Det ser derd vel på fargen på brillene?

image

Jeg har spist grapefrukt. Fordi det er best!

image

Og grønn te var også et must. Jeg har forsåvidt jogget som en gal i Sverige. Fordi…

image

Jeg var nemlig på campingvogntur der borte!! Og hva skal man da gjøre uten internett og sivilisasjon? Og når du ser at folk rundt deg går ut av vogna si og hilser på alle naboene som de også er naboer med når de ikke er på campingferie- Da er det ille, da. Greit nok, jeg fant en H&M-butikk på størrelse med rommet mitt og det gjorde campingvognturen litt bedre.

image

Utenom jogging ble det litt mye GoT.

image

Vafler ble det også laget, men jeg spiste bare 2 hjerter, for jeg skal jo liksom gå ned i vekt til Spania. Blir bare gulrøtter fremover nå altså.

image

Fant markjordbær!!! Tror det er 10 år siden sist!

image

Det var veldig vakkert på veien hjem. Vi så både elg, rev, reinsdyr og 3 menn som stod på rekke å tisset. Etterpå stupte de kråke, sto på hodet og slo hjul. No joke faktisk.

image

Klokken er 6 og sola lyser inn vinduet. Sånn Er det jo hele natta i Nord-Norge.

image

Utsikt fra vinduet hvor jeg sover.

image

Jeg “sover”. Vel, får gjøre et forsøk. Man blir snudd litt opp ned når man kjører fra sverige midt på natta. God natt morgen!

 

I’m back from vacation in Sweden after some days without internet. I think my phone bill is gonna get pretty expensive after using the internet through my cell phone. I have come to realize that I’m so addicted to internet and I really feel lost without it.
Before I went to Sweden I came to Tromsø, a city in the North of Norway, where I met my newborn baby brother. My father got re-married with a lovely woman from Thailand some years ago.
After spending some time in the largest city up in the north, I went to the countryside where my mum lives. Since I’ve been living so many years in Oslo and partly Chiba/Osaka (Japan) I feel so lonely coming to this vast place.
Anyway, I went to Sweden to meet up with my little sister who spent time with her father there. And I became Swedish for some days. Was a great experience although I was about to get crazy living a camping life with all the other people who also came from Norway to do the exact same thing. I arrived safely back in Norway after a 8 hour drive during the night. Had some lovely views of the splendid nature. Then went to bed at 6am.

北部で休みー

スウェーデンから帰ってきました!私は数日家族とスウェーデンに休みに行きました。スウェーデンに行ったところにインタネットがなくて、携帯のインタネット使い過ぎましたから、今月のインタネット代はとても高くなると思います。インタネットがなかったところに行ってから、私はっぱりインタネットがない世界で生きられないって分かりきました。
スウェーデンに行く前にトロンソーというノルウェーの北部にある町に行って、先週生まれた弟に会いました。お父さんは3,4年前お父さんはタイ人と再婚しました。
北ノルウェーの一番大きい都会で数日過ごしててから、お母さんが住んでいる田舎に行きました。私は何年間都会に住んでいたから、田舎に着いたなんだか寂しくなります。
とにかく、妹に会うためにスウェーデンに行く予定になりました。妹は今自分のお父さんと一緒に休みでスウェーデンにいますから。スウェーデンはよかったですが、する事はあまりなくて、頭がおかしくなりそうでした。車でスウェーデンからノルウェーまで8時間ぐらいがかかりましたが、すごく綺麗な景色を見るチャンスがありました。朝の六時にノルウェーに着きました。お休み!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Vacation in the North

  1. Liv Elin says:

    E du helt på styr??? du ska no vel ikkje slanke dæ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s