Oslo Middelalderfestival 2012

Da Oslo middelalderfestival var bestemte jeg meg for å ta turen innom dit ettersom jeg aldri har vært der. Nå har jeg altså prøvd å komme meg dit flere år på rad, men det har aldri klaffet. Fikk med meg Tetsuya også, tenkte det kunne være interessant for han å se det som var å se.

Været var veldig merkelig.

Så møtte jeg en jente jeg har lest bloggen til lenge. Ble veldig
overrasket ettersom hun ikke snakket bergensk men nordnorsk.

Var veldig morsomt å møte noen jeg har lest bloggen til så lenge.
Hadde sett for meg at hun var høyere enn meg.

Solgaves blogg.

Møtte også Camilla Rose. Hun er nok en annen kunstner-
sjel. Setter alltid pris på å møte flere kunstnere!
Ta en titt innom bloggen hennes.

Kjøpte meg et smykke her også.

Mange med flotte klær!

Tattooering uten maskin. Ikke værst.

Møtte Marita Tathariel også. Lest bloggen hennes i noen år også. Er helt
sprøtt å møte folk som har skrevet blogger du har lest lenge. Veldig
festlig.

Ta en titt innom Elvenkingdom.

Tetsuya og meg.

En dag skal jeg kjøpe meg en liten samling.

Barna var på skattejakt.

Dette må jo være kjempe spennende for barn.

Wish I was 10 and could do this.

Næmmen! Kjentfolk!

Mr. Beswick

Litt latterkrampe?

Med veske, ja…

Petri hadde på seg fortreffelige middelalderklær.

Men egentlig var Petri en trollmann fra fremtiden som hadde med
seg sin Japanske venn.

Trolldommen gikk litt over stokk og stein.

Detaljer

Skulle ønske jeg hadde like langt hår som Marita. Skjønner ikke hvordan det er mulig.

Thomas hadde lekt for mye med pil og bue.

English: Once a year Oslo is holding a medieval festival where people play medieval music, hold games or sell things they have made. Some of the people who is attending the festival dress up in wonderful medieval clothes. I have always wanted to go there to take a look but didn’t have the chance before this year. I also brought my Japanese friend to the festival because I thought it would be fun for him seeing this European culture before he goes back to Japan. I also met a lot of people who is writing blogs I have been reading for some year. It really made my day.

日本語 一年間に一度オスロにヨーロッパの中世フェスティバルがあります。このフェスティバルで中世のライブ音楽が聞こえるし、乗馬もできるし、人が作ったものも買えます。フェスティバルに行く人たちは中世の格好をします。私は毎年行きたかったけど、今までチャンスがなかったから、今年初めて行きました。そして、日本人の友達も連れて行きました。日本人の友達にとって、こういうヨーロッパのフェスティバルを経験するのは面白いと思いました。この日に私が数年読んでるブログの方も会うことができたので、とても楽しかったです。

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Oslo Middelalderfestival 2012

 1. Vinterperle says:

  Mange fine bilder! Jeg så deg, men turte ikke si hei :p Og wow! Jeg fikk ikke med meg at det foregikk tatovering der :o

 2. Vinterperle says:

  Nei, vet folk ikke er farlig, men det er så teit når folk ikke kjenner en igjen tilbake. (som skjedde med noen andre jeg sa hei til x) Ja, det skal jeg! :D Skal du?

 3. Liv Elin says:

  Glæde mæ t å se dæ igjen! <3

 4. chr.emil@gulbrandsens-hus.no says:

  Herre jesus!!! Ta meg med på det her neste gang! Jeg skal ha meg sverd å antrekk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s