Backstreet boys var innom jobb i går

Problemet var bare at jeg kjente de ikke igjen. Jeg stod på gardemoen som vanlig og delte ut godis, jeg, og så kom det jo noen engelsk talende mennesker forbi og jeg tilbød de det jeg hadde. Det eneste jeg rakk å reflektere over var; “Hva skjer med at den idioten bruker lue og solbriller inne!?”. 20 min senere kom en av kollegaene mine og fortalte at de hadde vært her, men det hjelper lite å være kjendis i Wictoria sin verden- Vet ikke hvem noen er likevel.

Der stod jeg i mine egne tanker og tenkte på at jeg skulle skrive om folk med blå øyne på bloggen min, og så passerer sånne folk forbi istedet? Jaja, sånn kan det gå.

Det er utrolig vakkert ute for tiden.

Tetsuya

Kjøpte en liten blomst i anledning 17-mai også. Syns den er så fin!

Tetsuya laget Japansk Curry til meg for noen dager siden!

Han laget også makisushi til meg etter jobb. Da ble jeg glad. Er det noe
som er bedre enn å spise sushi når man er sliten og trøtt?

幸せって何だっけ何だっけ?
うまい醤油はキッコマン、キッコマン。

 

Håper alle får en flott 17-mai i morgen. Synd det skal regne, men man får bare ta det med et smil!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Backstreet boys var innom jobb i går

  1. silverfoxfangs says:

    Spør meg selv iblant om du har hørt det nok fra meg men sier det denne gangen også likevel ; Flotte bilder! (spesielt det første fotografiet av treet). Du får iallefall si ifra om jeg skal la være å kommentere (det) fremover.:)

    Man kan alltids se toget på tv eller eventuelt ta med seg en paraply ut å mosjonere både armer, bein og røst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s