character design speedpaint i dag-TGTV

Klokken 1815 i dag går jeg på scenen for å ha en speed paint på 45 minutter hvor jeg snakker om character design mens tegner og demonstrerer for de som ser på. Det kan også sees på internett om noen skulle ønske det.

Dere kan se det på TG-Tv klokken 1815 her.

Url: tv.gathering.org

Tror dere må ha VLC for å se.

Er litt nervøs med tanke på at jeg er litt usikker på hvordan karakter jeg skal designe, men vi får se.

Denne tegnet jeg live på TG i 2010.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to character design speedpaint i dag-TGTV

 1. Liv Elin says:

  linken virke ikkje…e d feil eller bare førdi klokka ikkje e der enda?

 2. silverfoxfangs says:

  Tror man kan se det i firefox også om man har riktig plugin. Gleder meg til kl 18:15. :)

 3. silverfoxfangs says:

  Litt usikker på om wordpress registrerte forrige kommentar, men kort fortalt gleder jeg meg klokken 18:15 i dag, samt kan man sannsynligvis se det live i firefox også med riktig plugin når den tid kommer :)

 4. silverfoxfangs says:

  Fungerte helt greit å se deg live via nettleseren. Her er et screenshot jeg tok fra livetv på nettsiden : http://i42.tinypic.com/15o9w00.png Resultatet ble også veldig bra synes jeg , spesielt med tanke på at du bare hadde 45 minutter på deg ^^;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s