Andre dag i Praha

Den dansende bygningen.

Anden (?) som Andreas likte så godt!

Det er Andreas som er fotografen på bildene av fuglene.

Dooooooooh!

Ok, tror jeg må ha meg en bil som dette i fremtiden!

Vi hadde ikke så mye å gjøre dag 2 faktisk, men vi endte opp her og vårstemningen
var i gang.

Så fant vi noen søte ekorn i parken! Jeg ville ta de med hjem!

Per-Arne koser seg i gresset.

Det var så fint vær at jeg kunne spise ananasis!

Vi gjorde faktisk ikke annet enn å gå tilbake til hostellet etter å ha vært i Parken. Vi slappet skikkelig av rett og slett! Og jeg stappet i meg de elskede Raffaeloene som jeg tenker ofte på etter jeg er tilbake i Norge også! Kunne spist meg dø på de sakene der altså.

På kvelden var vi innom en god pizzarestaurant og spiste. Og etter det sov vi bare skikkelig ut, noe jeg tror jeg trengte! Jeg sover jo alltid alt for lite i Norge for jeg har for mye på agendaen. Derfor er det helt fantastisk med ferie!!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s