My boobs are ok!

I går, som allerede føles ut som en evighet, stod jeg opp en tidlig vårmorgen for å sette nesa mi mot vinteren igjen; Tromsø. Det var på tide å tilbringe litt tid med venner og familie i Nord, selv om denne tiden passer særdeles dårlig med tanke på gruppearbeidet som skal være ferdig til torsdag.

På vei inn i flyet. Hvem mannen på flyet er, det vet jeg ikke. Sikkert en viktig
person som jeg burde vite hvem er.

Tromsø! Fremdeles vinter- Check!
Det blir ikke mange bilder med speilrefleksen, ettersom at jeg var veldig
smart å la igjen laderen min hjemme. Synd :(

Jeg blir alltid så glad når jeg kommer hjem til Liv! Har så lyst på en stue innredet
i middelalderstil! Må gjennomføres i fremtiden engang! Må bare sørge for at
mannen ikke har en finger med i bildet! “GÅ PÅ JOBB DU! LA MEG
INNREDE HJEMME!!!”

Jeg tror dette blir min smak på vinteren i år. Har jo ikke
opplevd særlig med snø i år!

Den vanlige tradisjonen hos Liv; En kopp te og
timesvis med snakking!

Og selvfølgelig måtte Livs hjemmelaga Pizza spises også, i samsvar med…

Den nye prosjektøren!

Kino på veggen, that’s something.

Her er det kafe-besøk med min lillesøster på 16.

Været i Tromsø var skiftende som alltid.

Snø på den ene siden av byen, ingen snø på den andre.

Min mor kom å hentet meg i byen, og det ble vindusshopping som vanlig. Selv om jeg har levd i 24 år (snart) så glemmer jeg alltid hvor lang tid det tar å være med mamma på butikker.
Og da jeg satt i bilen på vei hjem, og min søster på 8 startet å synge; “My boobs are ok”, etterfulgt av mammas nye versjon av “Når Trollmor har lagt sine 11 små barn” ( hvor lyrikken burde bli utelatt) – Da visste jeg at jeg var med familie igjen.

Min bror og søster venter på at Tacokvelden skal begynne.

Oldemor, udyrene og bestemor.

Jeg er sliten. Men sånn skal det vel være etter å ha vært aktiv hele dagen. Jeg burde jo ha lest i dag, men det ser heller ut til at jeg tar meg en lite tur til drømmeland igjen. I natt fant jeg jo verdens minste undulat som jeg ville beholde, så da håper jeg at jeg drømmer om den igjen, for den var så søt. Og ellers drømte jeg mye annet sykt også- Som minner meg på at det siste halve året virker det som om jeg drømmer _konstant_ hele natten. Sover jeg ikke dypt nok? Blir jo sliten av alt som skjer i hjernen min.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to My boobs are ok!

 1. Liker titlen på dette blogg inlegget.

  Sagt det før; du er flink til å fotografere.

  Høres ut som koselig familietid. Du får kose deg. :)

  søte drømmer.

 2. okei, jeg velger å ta det med en klype salt at du ikke vet hvem Arne Jacobsen er, for han burde du ABSOLUTT vite hvem er xD Stikkord; stolen “egget”! :D

 3. Liker innlegget! Tromsø er en fin by, har ikke vært der så mye men er ganske greit :)

  sv// tusen hjertelig takk for en megakoselig kommentar! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s