Holy Macaroni

Jeg er så utrolig opptatt for tiden. Jeg har alt for mye å gjøre, og sov kanskje litt for lenge i dag. Ikke med vilje, men fordi jeg forsov meg med 1,5 time. Men det gikk da bra likevel.

Jeg har en del prosjekter gående for tiden, men jeg kommer tilbake til de senere.

Men The Gathering 2012 nærmer seg (selv om det ikke er før i 4-8 April) så da er jeg fult opptatt med en tegning til konkurransen jeg pleier å delta på. Jeg er ærlig litt stresset fordi jeg har MYE jobb i mars, men det skal gå på et eller annet vis. Har allerede kommet et stykke i prosessen.

Jeg har planer om å lage en liten tutorial som følger med den tegning, hvor jeg forklarer litt hvordan jeg går frem osv. Dette har jo mange spurt om før, ikke sant? Så da kommer det endelig, etter mye om og men.

 

I helgen ble det bedrevet øl-smaking, men jeg var litt for opptatt med
tegning så jeg hadde tegneparty med meg selv.

Sminke har ikke blitt prioritert i det siste. Men en uke
uten krigsmaling skader da ingen?!

Har dere merket at våren er rett rundt hjørnet? Det er utrolig herlig! Gleder meg veldig til sommeren. Vi har hatt en snill vinter i år! Håper våren kommer tidligere enn i fjor!

Neste gang blogges vi fra Nord-Norge.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Holy Macaroni

 1. Det har snødd her hver eneste dag de siste to ukene :( Snøen slipper ikke oss så lett!
  Yeey, tutorial! :D

 2. Liv Elin says:

  Vår? Forbered dæ på et sjokk i mårra da… :D

 3. Marti says:

  Er kjempeglad for at vinteren ikke er så kald og lang som den var i fjor :)
  Lykke til med alle prosjektene :)

 4. Aya says:

  Her godt merket at våren er på vei. Siden nå begynner fuglene å følge meg på opp til busskuret om morningen. :) Hvilken konkurranse er det du er med på? ^-^
  // Ja, hehe! Weheartit har det meste ^-^

 5. charlotte says:

  Nord-norge! <3 I wanna go home! D:

 6. marlene says:

  Hadde vært gøy å se tegningen :) Og ja, det er herlig å se at det endelig dukker opp litt vårtegn! Hurra.

  sv: Tusen takk for kommentaren! Det må være en av de fineste kommentarene jeg har fått noen gang. Er så koselig å vite at jeg kan inspirere andre! Så tusentusen takk :) Og ja, du må leke deg litt med den eksterne blitzen, for det kan bli spennende resultater. Den er veldig fin å ha når det er litt mørkt og trist ute.

 7. marlene says:

  sv: I “dukkeportrettene” har jeg rettet blitzen mot en vegg bak meg. Retter nesten aldri blitzen rett på, ettersom det blir ganske flatt lys. Men i noen av “dukkebildene” i ett tidligere innlegg har jeg hatt blitzen rett på (bildene der hun disser).

  På den photoshooten var det helt bekkmørkt ute så jeg måtte bare prøve meg fram med blitzen, og det er sikkert gjort forskjellig i hvert bilde. Rettet den mot vegger eller litt over modeller osv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s