Valentines day 2012

Håper alle får en hyggelig dag i dag. Valentines day er en god unnskyldning for å komme seg ut med sin kjære og kose seg litt ekstra, selv om vi egentlig bryr oss så mye om denne dagen i Norge. Så mens japanske jenter gir sjokolade til de de liker syns jeg heller vi nordmenn skal gå ut å spise oss fete denne dag <3

Anyway, jeg brukte denne dagen til å ta bilder med et tema. Alltid morsomt! Så sorry for alle selvdigger-bildene her altså. Og jeg er glad, for den kjolen jeg har på her var egentlig blitt for liten for meg, men nå passer jeg den tydeligvis. Det som er litt dumt er at jeg ikke kan spise noe når jeg har den på. Haha. Om jeg faktisk skal bruke den, så må jeg nok gå ned 1-2 kilo sånn at jeg kan spise og slipper å sulte hele dagen. Lol. Orker jeg det? Neeeh, går jeg ned så går jeg ned. Gjør jeg ikke har jeg en god unnskyldning til å kjøpe ny kjole! Så lenge jeg har penger, da!

Fikk den røde rosen i gave btw <3 Jeg elsker røde roser!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to Valentines day 2012

 1. R says:

  Du er nydelig du.^^

 2. Kine says:

  Så fine bildeeer! Liker spesielt godt de to i farger hvor du ligger.

 3. Wow, nydelige bilder! Likte særlig bilde nr. 3 og 10 :D Du er vakker <3

 4. Marielle says:

  Så nydelig! Oooooh,du må ta en sånn askepott med tiara shoot en dag. Jess.

 5. My Rakel says:

  Så mange fine bilder… Du er nydelig! :B

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s