Valentines date

I dag møttes jeg og Alina på Sjakk Matt for å hygge oss litt mens alle andre kjærestepar sikkert koser seg et eller annet sted der ute. Så har man ingen å gå på date med på valentines day er det en fin unnskyldning å møte venninner, særlig når man har fått stipendet i dag! Ikke dumt, ikke dumt.

Alina er jo klesdesigner, så keep your eyes open!

Jeg ble litt fascinert av neglepynten til Alina!

Denne ser skikkelig god ut! Impressive må jeg si! Sikkert alt for
søt for meg da som vanlig.

Omnomnomnom.

Det er ganske ok å bo her jeg bor nå forresten. Men det er nesten litt for hyggelig, for alle andre som bor her skal snakke hver gang jeg går inn på kjøkkenet, og det takler jeg faktisk ikke. Hater folk som kaster bort tiden min når jeg er hjemme. Er jeg hjemme betyr det bare at jeg vil være i fred, jeg orker ikke ha skravlemøter på kjøkkenet. Har ikke folk ting å gjøre?! Kan ikke folk dra et eller annet sted en kjøkkenet her og plage andre, da?

Uansett, dette er grunnen til at jeg ikke orker å lage mat her hjemme. Jeg er redd for at noen skal snakke til meg og stjele tiden min. Buhu! Jeg skal jo være flink pike og lese og gjøre kreative ting og sånn!
Jeg vant 25 kr på flaxlodd i dag, så nå skal jeg kjøpe meg den der usynlige kappa til Harry Potter sånn at jeg kan bruke den hver gang jeg skal på kjøkkenet. Det blir nok stas!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s