Siste uke i Japan- Del 2

Tok meg så mange turer til Kyoto som mulig. Heldig med været at first.

Hvis hele Japan var som Kyoto hadde jeg flyttet dit for
lenge siden, men desverre er det ikke sånn.

Fant en japansk kattepus på min vei.

Her er lunsjen min. Noen ganger er det bare hærlig å
spise brød! Blir så lei av ris noen ganger!

Rika kom også til Kyoto, og vi var glade i og med at det
snødde! Det skjer jo ikke så ofte.

Rika kommer også på besøk til meg i mars! Gleder meg
utrolig til å få besøk fra Japan! Det blir braaaa <3

Yasaka Jinja.

Min fremtidige hage? Ja takk!

Jeg har forresten aldri sett Kyoto så folketomt som
denne dagen. Var nesten som å være i Norge, jo!

Jeg har også møtt Mayumi i Kyoto. Den siste uken var
det bare om å gjøre å leke tryllemann og putte så mange
avtaler som mulig inn på en dag.

Jeg er alltid ved Toji om vinteren. På tide å ta seg en
tur til sommeren? Eller kanskje jeg heller bør bruke
pengene mine på å dra andre steder i verden?

Mayumi mente at karpene så sultene ut, så hun tenkte
å mate de litt.

Med sjokolade.

På kvelden ble jeg med Akiko på en restaurant som jeg
har vært på før. Det var veldig hyggelig, og ikke minst
god mat!

Fredag rundt lunsj var vi å spiste hos sjefen min igjen. Og denne gangen
prøvde jeg meg på litt ting jeg ikke visste hva var. Spiste den der pølse-
lignende greia som egentlig minnet meg om en geleklump. Men den
var på en måte god- På en rar måte.

Namm namm.

Sjefen var i godt humør, men egentlig er han bildesky.
Men det må da være lov å ta et bilde, da.

Det var også en liten samling fredag kveld. Egentlig en litt
spontan greie, men det var hyggelig.

Umeshu <3

Boys VS Girls

Yoshiko er så peeen <3

Det var en hyggelig siste kveld iallefall. Møtte en ny person,
og 3 av personene hadde jeg ikke hatt tid til å møte
før denne kvelden. Så det var jo litt teit å si; Lenge siden
sist, ser deg igjen. Men sånn er det til tider.

Turen hjem var ganske tung. Jeg måtte bytte fly 2 ganger, så det var ganske slitsomt. På reisen fra Osaka til Frankfurt havnet jeg sammen med en morsom franskmann og vi pratet vekk 4 timer på et sekund. Har aldri ledd eller hatt det så morro på en flytur. Ble kanskje litt for mye voksendrikk innabords, men da ble reisen litt morsommere i det minste.

Så byttet jeg fly i Frankfurt til Munchen. Og der glemte jeg å kjøpe radler! Og tanken på det gjør at jeg har lyst til å gråte. Tenk, jeg var i Tyskland, kunne endelig drikke radler men kjøpte en vanlig øl til maten i stedet!? Det er skam. Har lengtet etter radler i over 1.5 år nå!

Så kom jeg endelig hjem sent lørdag kveld, og da var jeg utslitt men glad. Og Norge var kaldt! Og Andreas møtte meg på flyplassen for jeg hadde nemlig 2 kofferter på 23 kg hver! Så det var hyggelig da! Første gang noen har møtt meg på flyplassen siden jeg flyttet til Oslo. Savnet alltid det når jeg kom hjem fra Japan alle de andre gangene.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Siste uke i Japan- Del 2

 1. Flotte bilder.

  Likte karpene sjokolade?

  Glemt å si det ,men velkommen tilbake til vikingland :) . Vikingskipet dit står klart på kaia ;)

 2. Må bare si tusen takk for en kjempe bra blogging i ditt opphold i japan! :D jeg blir så inspirert av bloggen din! :D
  Og etter å ha lest bloggen din så har jeg bare noen spørsmål som jeg har lurt på lenge :D
  Er det via skolen du reiser?
  Hvor mye utgifter er det du må legge ut i forhold til selve reisen? Enn alle utfluktene du drar på?
  Hvis du i så fall må betale slt selv: Hvor mye har alt koster til sammen på en slik trur til Japan? :3 :3 :3 :3
  hilsen stooooooort fan!!!! :D :D

  • wictorianart says:

   Så koselig kommentar å få! Veldig glad! :D

   Jeg reiser via universitetet i Oslo! :)
   Men det siste oppholdet mitt var bare ferie for min egen del.
   Jeg får jo lån fra lånekassen så det er vel ca 70 000 nok på et semester i Japan eller noe slikt. Og det er med skolepenger betalt osv.

   Det er desverre ganske dyrt å farte rundt i Japan, så du må regne med at en togtur koster over 70 kr per dag om du skal dra til Osaka eller Kyoto osv. Går gjerne mer penger enn det også.
   Så koster jo hostell litt. Alt fra 2-300 kroner natten.

   Jeg brukte masse masse penger på den ferieturen jeg var på nå. Jeg har personlig ikke helt styring på det. Men flybiletten var billig i år i det minste. Mn så kommer kostnadene utenom, og det har vel kanskje gått nærmere 17 000 nok eller noe sånn? Jeg er usikker!

 3. Oy det er dyrt, men jeg er 100% sikker på at det er totalt verd det!! :D :D
  Min store drøm er å reise til Japan og kunne virkelig bli kjent i landet! :D Språket, kulturen, folk, byene, maten ooooosv :P

  Når du reiser via UIO hva går det egentlig ut på? Bare å lære seg Japansk og japansk kultur?? Eller matte og andre fag? xD Må du ha eksamen og sånt i Japan eller tar du det når semesteren er slutt??

  Hvis man ikke reiser med et universitet; tror du det er veldig dyrt da? Hotel,mat og sånt?

  sorry hvis jeg spør så masse men jeg er en nyskjærig person når det kommer til yndlings landet mitt! :D

  • wictorianart says:

   Du må først være ett år i Norge før du kan dra et semester til et sted på utveksling. Så må du tilbake til Norge et halvt år og om du vil så kan du etter det dra tilbake 1 år til Japan igjen. Men da blir bacheloren din 4 år istedet for 3.
   Du kan velge litt selv hva du skal studere. Det kan være kultur eller andre ting, men selvfølgelig språket også.

   Man har eksamen både i Japan og Norge.

   Nå dro jeg sist på ferie til Japan og da brukte jeg jo en del penger, ja. Japan er ikke et billig land. Det avhenger litt av hvor lenge du drar dit, da. 2 uker er jo billigere enn 1 månde f.eks. Men du må regne med rundt 20 000 minst.

 4. E det mye insekt i Japan? :s Har litt problemer med de siden jeg har vokst opp og bor på ei øy i arktisk klima sone (Vardø) xD Hær e det lite insket og minimalt med mygg :P Så jeg er litt (VELL) redd for insekt. :P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s