Hva skjer frøken freken?

De siste dagene har det virkelig vært lite aktivitet i min hverdag. Jeg ble faktisk forkjølet da Andreas dro hjem til Norge, som nå begynner å bli godt over en uke siden. Forkjølelsen ser ikke ut til å ta en ende. Jeg er så lei av å hoste hver morgen og kveld, og bli kvalm på kveldene. Dette er jo andre gang jeg blir syk på ferien min.

Jeg var likevel ute å trasket litt i går kveld. Tok meg en tur opp i Kyoto tower, og etterpå gikk jeg på en restaurant og spiste middag og leste en bok. Jeg hadde med kamera, men rett og slett ingen energi til å ta noen bilder ettersom energinivået mitt er helt latterlig lavt.

Jeg har forsåvidt fått tilbud om å bli med en venninnegjeng til Alicante i sommer. Så det er på vurderingslisten min. Det eneste som jeg tenker litt på er at jeg er jo ikke en sånn charterfeber-person. Jeg blir jo gal av å være på samme sted i 1-2 uker hvor hverdagen repeterer seg. I tillegg er jeg jo imot å bli brun også, etter å ha bodd så lenge i Japan. Interesserer meg ikke lengre. Å kunne bade i havet er en annen sak, så kan gjerne for noen dager dra for å nyte badelivet. Tur-returbiletten er på rundt 3000 for sommeren. Men jeg fant ut at om jeg bestiller en enkeltbilett ned dit, og tar meg turen innom Frankrike på enveisbilett for så å dra hjem til Norge etter det, så blir det like mye som å ta tur-retur bilett til Alicante. Så kanskje det blir årets sommerferie? Avhenger jo selvfølgelig av økonomi, da. Vi får se. Jeg er uforutsigbar.

Selv om jeg har vært syk i det siste, har jeg gjort noe fornuftig.

 

Dette er et lite utklipp av hvor langt jeg har kommet på dette bildet. Tenkte at
jeg måtte jo få det ferdig. Desverre rusher jeg kanskje litt for fort gjennom det
enn det egentlig fortjener, men jeg er nødt  å sette i gang med noen viktigere
tegninger veldig snart. Så her er det om å gjøre å få den ferdig så fort som
mulig.

Nå tar jeg meg turen til Hirakata!

 

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Hva skjer frøken freken?

 1. Hej! Vad kul att du hittat till min blogg! Hur hittade du den?
  Oh, så härligt. Bodde ju ‘bara’ tre månader i Tokyo och har varit på besök i Kyoto och var tillbaka i Tokyo i höstas.

  Fint att få läsa om din tid i Japan, fina bilder! Ska fortsätta läsa din blogg.*

  • wictorianart says:

   Jeg tror jeg fant deg i et kommentarfelt på en annens blogg! :D :D
   Jeg la deg til på bloglovin i dag! :D Fint å se flotte bilder og Japan er også koselig å lese om! :D Blir aldri lei.

 2. Mira says:

  Du er flink du!
  Og du, det høres fryktelig spennende ut å ha bodd såpass lenge i Japan. :)

  • wictorianart says:

   Tusen takk! :)
   Ja det er utrolig spennende å ha bodd i Japan. Man lærer veldig mye, både om andre kulturer og andre tenkemåter. Japanere har mange fine verdier som er verdt og ta med seg, og igjen noen andre ting man ikke trenger ta med seg videre. Er så glad for at jeg har vært så heldig og fått lov å bo her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s