Omvisning i Kyoto

Andreas har visst ikke vandret så mye i Kyoto i sine dager, i og med at han er en Tokyo-fan, så når vi endelig var i kansai området hadde jeg bestemt meg for at visse ting var jeg bare nødt å vise Andreas. Vi bare hadde en dag på oss til å rekke på å se så mye som mulig. Jeg nektet å la Andreas dra herfra før han hadde sett det som måtte sees, selv om Andreas var syk. Syk eller ikke, Kyoto skulle han se.

Noe av det første som møtte oss på mandag, var søte
japanske jenter kledd i fine tradisjonelle klær. Det
var nemlig 20års feiring her i Japan.

Etter et kaos av mennesker kom vi oss inn til den tradisjonelle delen av
kyoto. Gion.

Det som ødlegger er vel egentlig alle ledningene som ligger
i kaos oppe i luften. Men strøm må man ha.

Okeij, jeg ser at Andreas ser litt skeptisk ut her, men ikke la dere lure.
Jeg tror nok han likte Gion.

Jeg liker den blå bilen!

Etter å ha vandret opp den lange veien på det forrige
bildet, fant jeg  igjen en liten hemmelig vei blandt
alle disse søte tradisjonelle husene. Jeg blir helt
super lykkelig av å gå i disse bakgatene!

Håper jeg kan få en flott hage en gang i fremtiden!

Denne mannen malte bare kattepuser på t-skjortene han solgte.

Fiskedam er bare så kos! Tror aldri disse fiskene hadde fått
være i fred om dette var Norge da. Midt i en kjempe
befolket gate.

Meg er fornøyd!

Dette bildet har Andreas tatt. Bra!

Kiyomizu tempelet

Dette tempelet er stort. Og det er veldig vakkert på høsten
eller våren. Desverre litt grått på vinteren.

Vi kjøpte en Omikuji (Er det det den heter?)

Og den spådde god lykke. Vel, så langt har jeg jo vært ganske heldig i 2012. Har fått
oppleve masse allerede. 2012 startet iallefall bra, så får vi bare vente i spenning på
hvordan 2012 ender.

Andreas dro hjem på Tirsdag, så det har vært litt tomt og ensomt siden da. Men jeg finner da alltids på noe alene også. I dag er det forsåvidt bare 2 uker til jeg drar hjem til Norge og starter siste semesteret av bachelorgraden min. Gleder meg litt til å komme tilbake til studier igjen altså. Håper bare våren kommer fort, og at det ikke er så kaldt!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Omvisning i Kyoto

 1. Marie says:

  Åååå, Japan ser så koselig og fredelig og herlig ut. Jeg vil bare hoppe på neste fly dit, haha. Bakgater er herlige. Blir glad når jeg finner “skjulte” plasser som jeg tenker at sikkert ikke mange vet om. Selv om de gjør det, haha.
  Og t-skjorter med katter på et kule, så jeg hadde sikkert kjøpt en.

  Forresten! Det var meg som kjøpte prints av deg før jul og kan bare si at hun som fikk Twilight-tegningen ble skikkelig, skikkelig fornøyd. Hun elsket den. De to andre beholdt jeg sel, hihihiih. :D

  Kos deg videre i Japan!

 2. therese othelie chruickshank says:

  Hei Wictoria! For noen fantastiske bilder fra Japan – det er som et eventyr aa lese bloggen din, blir superinspirert! Gjett om min neste reise gaar til Japan!! Ha det fint de siste dagene og god tur heim til Norge :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s