Siste dagen med Jeff og Sanae


Spiste en liten frokost ettersom jeg og Sanae skulle
dra ut å spise lunsj med Jeff og Jay.


Jay, Sanae og Jeff


Restauranten vi var på


Jeff of Jay


Vi spiste mat på en japansk restaurant. Jeg aner ikke hva jeg egentlig spiste,
men det var godt, så det gikk bra.


Desserten


Kaffen

Det er ganske trist at jeg ikke får sett Jeff på jeg-vet-ikke-hvor-lenge. Er vanskelig å ha venner som bor på andre siden av jorden. Men jeg håper og vet jeg får se han en gang om ikke så alt for lenge. Enten får jeg dra til USA eller Jeff får komme til Norge. Vi har jo snakket om det, så håper vi får det til. Får bare håpe vi ikke dør i 2012, da forresten.


Mia meg og Sanae.

Vi var på verdens rareste restaurant her om dagen. Kokken på restauranten kom alltid for å snakke med oss og presentere maten han hadde laget, men han overdrev så sykt og startet alltid med ”excuse me”.
Jeg følte egentlig at jeg var på et teater eller noe lignende.
Da vi kom hjem, sa Sanae at hun skulle lage meg litt frokost neste dag. Hun skulle nemlig på konsert. Hun er visst super fan av sånne som Arashi, Matsumoto Jun, diverse koreanere osv. Men denne gangen var det altså Lee Byoun Hun hun skulle se.

Uansett, når hun sa litt frokost så mente hun dette:

Litt!? Jeg hadde en stor kamp om å spise opp den ”lille”
frokosten. Sanae altså <3
Og da Sanae kom hjem på kvelden var hun nesten på gråten av konserten og Lee Byoun Hun. Det resulterte opp med at jeg drømte om Sanae den følgende natten. Eller rettere sagt; Henne og denne her Lee Byoun Hun.

Lee Byun Hun

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Siste dagen med Jeff og Sanae

  1. Liv Elin says:

    Fiiin mann!

  2. Marie says:

    Lee Byung-Hun <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s