Homestay

Siden søndag har jeg på en måte hatt Homestay hos en Japansk dame. Hun er egentlig venninna mi, men hun er en del eldre enn meg. Hun er en 53 år gammel dame som er utrolig gjestmild og helt super energisk. Har aldri sett en japansk dame snakke fortere enn hun gjør. Utrolig at jeg skjønner hva hun sier.

Dette var kveldsmaten jeg fikk servert da jeg ankom hos henne
søndag kveld.

Dette er det gamle rommet til datteren til Sanae.
Så her bor jeg!

Møt Tomu. 10 år gammel bråkmaker. Ler hver gang jeg
ser han. Hvordan greier han å se noe som helst med øyne
som peker i to retninger?

Noe som minner om jul!

Elsker seriøst japansk toastet brød med syltetøy på! Det er
kjempe godt!

En del av huset til Sanae. Ser dere den alarmen på veggen forresten?
Den er helt fantastisk. Når man skal gå ut av huset, så informerer den
deg om at det er vinduer som ikke er lukket osv. Hvor det er og sånn.
I tillegg så har hun en dørklokke med video, og om noen har ringt på
hjemme når hun ikke er hjemme, kan hun se bilde av dem på en
skjerm. Så vet hun hvem som har prøvd å få tak i henne.

Lol Lol LOL! Den er liksom litt… Styggsøt på en måte?!

Sanae forberedte Nabe til meg, som er en rett man spiser på vinteren
i Japan. Er en slags suppe med masse grønnsaker, kjøtt og godsaker i!
Å, det er himmelsk å bo her. Men tror seriøst jeg legger på meg!

Vi skulle hatt mer av retter som dette i Norge!

Jeg er så takknemlig for at jeg får lov å bo her. Det er kjempe hyggelig! Sanae gjør kanskje litt for mye for meg! Vasker klærne mine, lager frokost til meg, lar meg ikke vaske opp, kjører meg hit og dit, henter meg hvor nå enn jeg er, tar meg med på restauranter så jeg blir feit.
Jeg har gitt Sanae noen gaver som takk. Men er vanskelig å vite hvor mye jeg skal gi og sånn. Det kan være lett å fornærmere Japanere. Så langt har jeg kjøpt henne webcamera og mikrofon slik at vi kan skype når jeg er i Norge!

Sanae er utrolig livlig. Hun virker seriøst yngre enn meg, på alle mulige måter. Det er nok ikke lenge før jeg ligger i grava altså. Blir jo sliten av ingenting. Har jo ikke greid å blogge før i dag, og nå ligger jeg som et vrak på sengen og holder på å svime av. På mandag/tirsdag tror jeg det blir “slappe av” på planen!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Homestay

  1. tamuchan says:

    God jul wiccy!
    – Elli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s