Alt er bra her i Japan!

Hei på dere!

Meningen var at jeg skulle blogge i kveld, men den planen gikk i vasken. Fikk redigert mange bilder i dag, men har ikke fått gjort mer enn det. Håper på å få tid til å skrive et innlegg eller 2 på selveste Julaften, men det kan se litt usikkert ut det også, ettersom jeg har en middagsavtale klokken 8 på kvelden.

Alt er bra her, men jeg har vært syk siden søndag forrige uke inntil torsdag. Hadde en liten irriterende forkjølelse. Men det er kanskje ikke så merkelig at jeg blir syk når jeg står opp 8-9 hver morgen, er ute på farten hele tiden og aldri har tid til å slappe av skikkelig. Jeg er blitt en gammel dame. Begynner å merke behov for å være hjemme en hel dag uten en eneste plan!

Håper dere har det kjempe koselig hjemme i Norge med masse julefølelse- For det har nemlig ikke jeg! Send meg gjerne litt julestemning så blir jeg glad. Jeg føler ikke at det er julaften i morgen engang! Det er helt merkelig. Jeg skal lære bort engelsk på formiddagen, så jeg må stå opp klokken 8 i morgen. Klokken er nå over 1, så jeg er i ferd med å dø. Klarer ikke lese det jeg skriver.

Ble nesten påkjørt av en moped i dag forresten. Var 5 cm unna å kjøre rett i meg. Alt gikk seriøst i sakte film, og jeg forberedte meg på smertene som skulle komme. Men istedet var det bakdelen av sykkelen jeg satt bakpå som fikk lide. Den ble litt merkelig etterpå, og jeg tenkte med angst på hva som kunne skjedd. Jeg løp bort til den stakkars Jenta og spurte om det gikk bra med henne, noe det gjorde selv om hun så lettere sjokkert ut.
Håper dere nyter hver dag, dere vet aldri når deres siste time er kommet! God jul! Nattinatta, tuddeliduuu

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Alt er bra her i Japan!

  1. silverfoxfangs says:

    God jul til deg også ^^

    med hilsen

    Viking skips vakten ;)

  2. Liv Elin says:

    Her ser d som vanli ut som et bomba horhus, men d kommer t å gå over om ei lita stund :) Juletreet e kommet ut av strømpen sin å på fot, ska få rette set litt mens vi spis…så e d pynting. Julematn e i hus så ingen her treng å tenke på å førlate heimen de neste tre dagan på grunn av d. Va på kafe m guttan i går ettermiddag, mange tima m spising å skravling å masse kos :) No har vi ombelert å vaska golve, veden e ferdibært. Været e mildt å han true m storm, men den blåse nok som vanli fra sæ før den når hit. Håpe du får d koseli sjøl om du mangle julestemning…æ har litt lite sjøl, men æ kjenne at den ligg å lure i et hjørne ;) Kjæmpegla i dæ pusi, go jul! <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s