Arashiyama light up

Wtf?! Hvorfor tar den kjerringa bilde av meg?!?

Slikt ser man sjelden i Norge. Jeg har alltid lurt på om de syklene
bare kan falle fra hverandre når de står oppå den sånn?

De har pyntet til jul i Kyoto Eki! Koselig!

Jeg og Mayumi hadde bestemt oss for å treffes i går. Noe
som var veldig hyggelig. Mayumi er en veldig søt jente
med mye energi og latter.

Her er vi på starbucks etter jeg har vært å kjøpt en ny telefon.

La meg fortelle dere om den surkne japanske mannen som ekspederte meg.

Først; Han hata meg nok fra det øyeblikket han så meg. Kanskje fordi jeg ikke kan snakke 100% Japansk, eller bare fordi jeg utlending. Eller kanskje han var homo og hater kvinner. Hva vet vel jeg? Så Mayumi likte ikke han noe særlig, fordi holdningen hans var dårlig mente hun. Og for det andre så snakket han ikke høflig, som man gjør i butikken.
Mayumi mente han var litt dum, og tror jeg sier meg enig i det. Og for det andre var han skikkelig lav, btw. Ble sjokka da jeg så han ved siden av meg. Eller.. Så ned på han ved siden av meg.
Uansett, etter at jeg hadde sittet der og virket skikkelig skummel, så begynte både jeg og han og løsne opp. Bare fordi jeg trodde den gamle telefonen min ikke hadde infrarød- Noe den hadde.. Og da sa jeg at jeg var en idiot som hadde trodd hele tiden at den ikke hadde det, selv om det egentlig var ganske tydelig å se at den måtte ha det. Men dette fikk han til å le iallefall. Og etter dette begynte alle bare å tulle egentlig. Noe som er merkelig i seg selv! Det er første gang i hele mitt liv jeg har sett en kundebehandler i Japan spøke og ikke snakke på den høflige måten. Klarer ikke bestemme meg om jeg likte det eller ikke. Men kunne iallefall se at det var et menneske bak jobben, om dere skjønner?

Så likte han meg til slutt. Wictoriasjarm.

Etter Starbucks gikk turen til Arashiyama, hvor jeg har vært
100 ganger før. De har aper her, men vet dere hva? Denne
gangen orket jeg ikke se på de engang, ikke for deres skyld
engang. Vært dere 4 ganger. Dra dit selv.

Elsker Kyoto høyere enn noe annet. Det er så mye pent å se på!
Man blir jo så lykkelig bare av å leve her!

Er det noe galt med meg? Folk vil ikke sitte ved siden av meg på bussen eller
toget en
gang. Alle er rasister. Neida. Joda. Men jeg liker det, ok? Slipper å
sitte sammen med
noen. Og hvis noen sitter ved siden av meg, så er de som
regel rare mennesker som
vil snakke med utlendinger, ok?

Se! Light up! Pent?

Å dette var helt fantastisk! Elsker bambus light up!
Første gang jeg har sett det. Var som en drøm!

Nydelich!

Det er så mye jeg har lyst å kjøpe, skjønner dere det?

Åh, en ting jeg har savnet så sykt her; Å sitte på varme toalettseter. Hater kalde toalettringer, ok? Det er så utrolig digg å bare sette seg ned på de, og man fryser seg ikke til døde og unngår antagelig urinveisinfeksjon og sånn! <3

Når jeg blir stor skal jeg kjøpe en japansk do til huset mitt!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Arashiyama light up

 1. Ser sånne folk med sykler hver dag :P
  Men her er det populært da! (Brønnøy)

 2. silverfoxfangs says:

  Fin julepynt ^^.

  Er det den lille hvite telefonen på bildet som er den nye telefonen btw?

  Kan se for meg at det å sykle med en ekstra person som last er litt tungt. “Tror” det også er ulovelig å være to stykker på en sykkel (gjelder ikke bare japan) http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100828124223AAtIXpM . Når det er sagt er det svært få som kjører med sykkelhjelm her hjemmo også selv om det også er påbudt.

  Husker det forrige Arashiyama innlegget ditt, så skjønner at man kan gå litt lei av å ta bilde av det samme som forrige gang :).

  Ps. Flotte bilder i dette innlegget =D

  • wictorianart says:

   Takk skal du ha! :D
   Ja, nei. Det er ikke lov å sykle to stykke på sykkelen her. Men alle gjør det jo hele tiden. Har barna i kurven foran og sånn. Lurer på hvor mange ulykker som har skjedd da.
   Ja, det var fint å se noe annet enn jeg pleier!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s