Vel fremme i Japanrando

Jeg har endelig landet og fått sovet noen timer, så da er jeg klar for litt blogging. Eller ganske mye blogging.

La oss starte med starten av denne uken:

Pia og meg var hos Andreas på tirsdag. Her hjelper
pia til med å lufte risen.

Vi spiste nemlig Sushi. Temakisushi.

Tora ville også være med på å spise sushi.

Elsker kjolen til Pia!

Fine puseeeeeeeeen! Mjæv mjæv mhææøv!

Vi hadde rene konserten hjemme hos Andreas.

Jeg og Pia sang gamle Disney sanger med stor inn-
levelse og det minner meg om barndommen!

Gjør meg lykkelig.

En dag, skal jeg ble the master of the piano. Men dere får aldri høre meg spille.

Og mens vi koste oss som mest, kom snøen dalende. Og da
lo jeg. For jeg tenkte på alle dere som må sitte hjemme
med snøen i Norge. For meg holder det med noen dager med
snø.

Er jo litt fint med vinteren. Lyst og sånn. Så lenge
sørpen holder seg vekk.

Prinsesse Mari som jeg ikke har sett på 1.5 år. Faktisk. Så jeg
rakk til og med å møte henne og Linn før jeg dro.

Linn pinn sukkerspin.

Så etter en helvettesuke med 2 eksamener og depresjoner og masse tull, så var jeg klar for turen til Japan. Eller klar og klar… Jeg hadde nemlig noe å grue meg til;
1. Alt for lang flytur til Japan
2. En ventende ex på flyplassen.

Men først og fremst mellomlandet jeg på Frankfurt. Noe som var en rar ting i seg selv. Jeg tror seriøst hele tyskland bruker samme vaskepulver til klærne sine for alt luktet som i huset til Tim (En gammel flamme). Så dette var jo ironisk, i og med at jeg hadde en annen tulling ventende i Japan.

Jeg hadde nektet min ex å komme flere ganger. Men da jeg innså at jeg ikke hadde noe sted å gjøre av meg søndag fra jeg landet til kvelden, og exn min nektet å gi seg på det faktum at han skulle dukke opp der- Ga jeg meg og sa ja.

Så etter en reise med stinkende mennesker, svettlukt, elendige filmer og dårlig søvn møtte jeg en koreaner med oransje hår… Og alt var skikkelig awkward skal jeg si dere. Vi sa særdeles lite. Hva skulle man si? Jeg er egentlig ganske sint på Jay pga diverse grunner. Vanligvis er jeg som regel venn med ekser, men det er jeg ikke helt med på i dette tilfellet. Men dessverre måtte jeg krype til korset å be om husly noen timer.

Se. Japan.

Se. Oransje hår.

Lol…

En awkward, sliten og ikke så entusiastisk meg.

Vi spiste lunsj på en koreansk restaurant. Jeg må jo bruke
koreaneren til hva han er god for.

Åååh! Yakiniku! Det er så utrolig digg!

Bibimpap

Så dette var middagen min! Lol! Åh, Japan, du har så mye jeg vil spise!
Tror jeg må bo hos deg!

Her studerer guttene til en prøve de har i morgen.

Det var hyggelig å komme på besøk til Tomo igjen. Tomo er alltid en skikkelig søting, og det er så behagelig å snakke japansk med han. Så tuller han så mye, så det er mye latter ute å går. Besides, elsker leiligheten til Tomo. Den er unik!

Kjæresten til Tomo er også her. Så det var hyggelig å møte henne, selv om hun for det meste bare har ligget å sovet. Jeg ha prøvd å holde meg våken i dag, så godt det går. Er utrolig sliten egentlig, og føler meg lettere forvirret. Og jeg tror jeg har tatt med meg for tykk jakke. For jeg holdt på å drukne i den! Seriøst.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Vel fremme i Japanrando

 1. Liv Elin says:

  Hahaha håre t han Jay ser ut som pepperkakedeig! Det rimte….

  Kor pen ho Pia e! Å kem e mannen m celloen???

 2. cellooooo. <3
  Håper det går bra,selv om du har en ex fra en anime XD

 3. norrenee says:

  Naw, da fikk du i det minste med deg snøen før du reiste tilbake til Japan. ^^
  Men wow, håret til Jay! Det så seriøst ut som om han har ramlet ut av et koransk boyband! XD (SHINee pretty much?? 8D )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s