På vei til Japan

image

image

image

image

Da var jeg på vei til Japan. Akkurat nå sitter jeg på flyplassen og venter på ombordstigningen på flyet til Frankfurt.

Siste eksamen var ferdig i går- heldigvis!!! Men, det giik så dårlig at jeg vurderer å slutte på skolen. Neida. Joda. I wish…

Denne uken har vært brukt på litt sosiale treff, men ellers bare lesing om grammatikk. Det har faktisk vært så ille at dagen før eksamen har jeg drømt om å løse oppgaver. Finne direkte objekt i settinger og sånn. Og i drømmen kom jeg til og med på noe jeg hadde helt glemt å sjekke før eksamen.

Gårsdagen ble brukt på Andreas og film. Så det var koselig etter en eksamen jeg ikke burde gått på engang. Nå skal jeg sette meg ned å lese harry potter på japansk, og så håper jeg at jeg er får sove masse på flyet og at maten er bra.

Ellers fryder jeg meg over at jeg ikke skal studere i Norge før februar, at jeg drar fra snøen og dere ikke og til slutt gleder jeg meg til å spise Yakiniku og annen digg mat i Japan.

Blogges fra fremtiden på andre sida av jorda. Sjallabais!!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to På vei til Japan

 1. Marie says:

  God tur!! Åå, så herlig å lese Harry Potter på japansk! :D

 2. Liv Elin says:

  Farsken æ trudde æ sku nå å ringe dæ før du for :( menne…når du trur d har gådd dårli så har d alltid gådd bra :) håpe du får en fin tur åsså må du kose dæ massemassemasse! D ser næstn ut t at æ ska t Stockholm i februar, messa e 7-11. E du heime rett etter d eller? Førr så kunne æ kanskje ha stoppa et døgn i Oslobyen :D

 3. Carnivora says:

  Gratulere med overstått eksamen! Kos dæ masse i japan:)

 4. Kos deg masse i japan! Og vel møtt igjen når du seiler tilbake i vikingskipet ditt ;)

 5. Heidi says:

  oioi, hvor kjøpte du nakkeputa? Jeg trenger en sånn! Var den god?
  God tur! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s