Forbedringspotensiale på bloggen

Hei artigkarer!

Her om dagen, før jeg satt limt fast ved skrivebordet og hadde “world so cold” på repeat hele tiden, var jeg en tur innom hos Kristoffer! Han hadde en formening om at bloggen min kunne bli bedre om jeg bare gjorde noen få endringer.

Kristoffers oppskrift på en bra blogg:

– Skriv om drama
– Legg ut om alle raringene på blindern (klesstil, iq-level osv)
– Dristige bilder! (kløft o.l)

Så fra nå av blir bloggen sånn altså.

Jeg og Kristoffer laget mandarinskudd til middag. Kristoffer mente at ettersom
jeg sist spiste mandarin gråtende til middag her om dagen, kunne vi jo bare
spise mandariner
denne dagen også. Og salat trengte vi ikke, for vi hadde
jo multitikskudd.

Man trenger jo ikke mer enn dette.

Jeg prøvde å overtale Kristoffer til å posere med middagen, men det
gikk ikke helt som planlagt!

Pose nr 1; Happyface

Pose nr 2; the expectator

Portrait; Really hungry and needs food NAU!

Og her kommer:

Kløfta _med_ mandariner!

Kristoffer nekter å være med på bloggen min! Eller egentlig så
nekter han å være med på bilder. Vet dere hvorfor?

Fordi han selv mener at han har så stor nese, og når han ser
bilder av seg selv så håper han på at han ikke ser sånn ut.
Herregud, håper ikke jeg ser så same ut som jeg gjør
på bilder generelt.

Dramadel:

Ja for å få en bedre blogg bør jeg jo ha en dramadel og fortelle til dere. Men jeg er litt usikker på hvilket drama jeg skal velge å skrive om altså. Kanskje kineserdramaet her jeg bor?

Vel altså! Kineserne som bor her, bor egentlig ikke på rommet sitt. De bor nemlig på kjøkkenet. Og vet dere hva? De vet ikke hvordan de skal vaske opp engang. Har de ikke varmt vann i Kina? (Kan du svare på det Kine?)
Her vaskes alt med kaldt vann, og da ender jo alle tallerkener osv opp med å være fettete. Jeg bare forstår ikke! Har vurdert å henge opp en manual for hvordan man tar oppvasken.

Så var det den gangen, da. Hvor hun ene hadde sett en av kompisene mine som har vært på besøk her. Og da spurte jeg hvem hun hadde sett, fordi det har jo vært 3 gutter på besøk her.
Da sa hun: “Det er fint å ha mange å velge mellom, ikke sant?! Men du må jo bestemme deg for en av de til slutt!”
Meg: “Joooda.. Men øh… De er bare vennene mine, da…….”
Henne: “I Kina har vi et ordtak (Ja dere har mange av de)! En gutt og en jente kan aldri være ekte venner!”
Meg: “Ja sånn er det nok i Kina, men ikke i Norge.”
Henne: “Åja? Men hvordan gutter liker du da? Jeg kan finne deg en kar i Singapore (Hun går på Uni der.)”
Meg: *litt babbel om personlighet*
Henne: “Ja, men jeg mener liker du hvite, asiatere?”

Og så gikk jeg bare. Hadde bedre ting å gjøre fant jeg ut.

Raringene på blindern:

Nå må jeg jo ærlig innrømme at jeg ikke har lagt sååå godt merke til at folk har merkelig klesstil (I følge Kristoffer), men jo! Det hender jo i ny og ne at jeg reagerer litt på hvordan noen har kledd seg. Men herregud, hadde man vært i Japan er jeg sikker på at det hadde vært kult å ikle seg en svart søppel sekk, så lenge du hadde kule nok sko!

Men jeg har jo en rar opplevelse, da. Altså, det er denne karen jeg har blitt kjent med… Og han snakker bokmål, men vet dere hva? Han skriver på nynorsk?! Eller gammelnorsk eller et eller annet som er _helt_ uforståelig for min del. Så når jeg får meldinger av han, så sitter jeg der og skjønner ikke hva jeg nettopp leste. Så for det meste sender han en melding med masse info, hvorpå jeg svarer: HÆ!? Hva skrev du nå!?

Skjønte jeg burde tatt nynorsk undervisningapå ungdomsskolen mer seriøst ass. Men fra nå av skal jeg begynne å svare han på Japansk, så går det bra.

Og først hadde han langt hår, men en dag kom han med 1cm hår. Og da ble jeg skikkelig satt ut. Trodde man ville ha hår på hodet på vinteren, jeg? Er det ikke lurest å klippe seg på sommeren? Men ja, det er jo ikke min sak dette, da. Jeg skal hvertfall ikke klippet meg til 1cm hår.

Sånn, da har jeg gjennomført alle punktene på listen til Kristoffer.
Så nå forventer jeg å få MANGE FLERE lesere!
*sitte å vente*

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Forbedringspotensiale på bloggen

 1. Kine says:

  Lol, det er nok bare latskap, dessverre. (Eller kanskje underbevisstheten deres prøver å spare på varmtvannet, eller noe).

  Kinesere er veldig dårlig på vasking og hygiene generelt, og så lenge det ‘ser’ sånn nogenlunde rent ut, så holder det. Dette gjelder forsåvidt thailendere også (bortsett fra personlig hygiene delen). Når vaskedama vår (lol) har vært her er det alltid masse støv igjen og såperester på veggene på badet, og en gang tok hun den skitne matboksen min som stod på kjøkkenbenken og bare satte på lokket og satte det tilbake i kjøkkenskapet. Mmm, mugg!

  Men skal ikke klage, egentlig. Ganske behagelig å være “fattig norsk student” i Kina.

  • wictorianart says:

   Haha! Jeg liker den matboksdelen ass!

   Ok! Det er fint å vite at de skjønner at de bør gjøre en bedre jobb. Men jeg vet ikke om jeg skal orke å si fra, fordi jeg har jo eget bestikk og alt! Men så syns jeg synd på alle de andre som brukes fellestingene, da!

   Å gleder meg til du kommer hjem!

 2. Lille Silje says:

  Haha, høres ut som kjøkkensituasjonen her jeg bor (bortsett fra at den eneste kineseren vi hadde nettopp har flytta ut) >_<;
  Og de søte, små lappene jeg har hengt opp om at de f.ex. må "huske å ikke gå fra maten sin alt for lenge slik at den koker utover hele komfyren (-og husk å vaske opp hvis det skjer)" blir bare ignorert TT-TT

 3. Heidi says:

  haha, morsomt innlegg! :D Syntes du kunne vist mer kløft, da.. neida! (joda.)
  Jeg bodde med folk som ikke kunne vaske i London! Etter hvert forventa de at jeg skulle vaske etter dem, så gav jeg opp, og da ble alt skittent. Hurra! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s