Eksamenssammenbrudd, thai-mat og ca 1 år igjen til vi dør alle sammen!

Det er tross alt 1 Desember i dag, dere. Det betyr at vi har litt over et år igjen å leve i følge alle hysterikere. Men skal vi dø, så dør vi. Enkelt å greit. La oss se hva som skjer om 1 år. Kan hende bloggen min har daua lenge før vi skal dø, for jeg er skriver jo bare møkker her.

Men uansett, det faktum at vi skal dø om et år og sånn, er nesten litt bra. For da har man en unnskyldning til å gjøre alt man ikke har turt å gjøre før- For nå MÅ dere gjøre det før det er forsent. Så løp ut i verden, bruk opp studielånet, bruk opp alle sparepenger og dra verden rundt. Okeij!?

Som tittelen hinter om, så kan jeg jo fortelle at jeg avsluttet november måned med å spise mandarin gråtende fordi jeg ikke fikk til å lage middag da jeg holdt på å sulte ihjel. Og så syntes jeg fryktelig synd på meg selv. Så da gråt jeg rundt en time eller noe sånn. Dette er dårlig for imaget mitt altså. Blir sikkert mye bedre av at jeg forteller dere om det også. Men uansett, jeg endte opp med å spise eplekake, gullerot, pære og mandarin til middag da. Så avsluttet jeg med kaffe, for da blir jeg mett.

Så var ikke dagen i dag noe bedre da jeg våknet. Var i skikkelig dårlig humør! I tillegg virket det jo som om det aldri skulle bli lyst i dag. Verden hadde lyst å blåse meg vekk. Like så greit, da slipper jeg eksamen til uka.

Etter noe som virket som flere døgn på Grøndland
med shopping, var jeg og Takeshi klar for lunsj på;

Jeg har hørt mye om Rice Bowl fra Kine! Og egentlig
skulle jeg jo dra hit med henne på jomfruturen, men
før jeg visste ordet av det stod jeg og Takeshi utenfor
her!

Fritert tofu med chillisaus! Det var digg!

Dette var skikkelig digg! Iallefall til jeg hadde
spist så mye at jeg ble kvalm!

Dra hit’a! Veldig rimelige priser også!

Dette og det neste bildet er den eneste grunnen til at
jeg er glad i dag! Seriøst!…

Jeg kan ikke skjønne hvorfor det ikke finnes noe mat jeg har lyst på bortsett fra asiatisk mat? Savner koreansk og japansk mat så utrolig! Og det eneste jeg vil ha i Norge er oldemors fiskeretter, taco, Andreas mat og hjemmelaget pizza. Skal bli fint å komme til Japan og kunne spise ting jeg har lengtet etter.

Har store planer om å hamstre Japanske ingredienser med meg hjem! Hvertfall rayuu!

Sånn, da har jeg all maten jeg trenger frem til jeg drar til Japan. Trenger
ikke noe annet! # Lykkelig

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Eksamenssammenbrudd, thai-mat og ca 1 år igjen til vi dør alle sammen!

  1. bernt-halvor says:

    vi dør ikke i 2012 men i 2112 kalenderen e fremskynet med 100år:)

  2. At folk er opptatt rundt eksamen er full forståelig, sikker noe av grunnen til at mange ikke har tid til å lese den også. Definitivt ikke en dårlig blogg dette. møkk? nei!

    Om du velger å gi opp bloggen er litt opp til deg selv da, selv om ville være synd for mange intresserte lesere (inkludert meg selv). Samtidig har jeg full forståelse for at du vil ha litt privatliv :).

    ps. lykke til på eksamen :) og om jeg ikke ser deg før du drar til Japan så får du kose deg i Japan ^^

  3. Thai maten så delicious ut! Har prøvd å eksperimentere litt med den men har ikke helt fått det til enda… Kanskje du kan være prøvekaninen min neste gang? :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s