Irsk folkemusikk

Endelig tid for litt blogging!

På fredag kveld var jeg og Takeshi på The Dubliner.

Det var tid for litt fredagshygge, selv om min første eksamen dette
semesteret var lagt til mandagen etter.

Fikk prøve en slags engelsk cider av et slag. Det smakte ikke helt sånn
som de man kjøper i butikken, men den var heldigvis ikke like søt
som de i butikken, da.

Det var skikkelig stemning på The Dubliner.

Hadde pyntet meg litt for anledningen, da. I forrige
uke følte jeg at jeg hadde masse energi til å ordne
meg litt og sånn, men til opplysning så er den
energien helt vekk nå. Takk eksamen.

Grunnen til at jeg hadde bestemt meg for å dra til The Dubliner var fordi min engelsklærer fortalte at han skulle spille med bandet sitt her; irsk folkemusikk. Og jeg liker sånn musikk, og da fant jeg ut at jeg var nødt til å dra, selv om jeg hadde eksamen på mandag.

Det var en vellykket fredag iallefall! Håper jeg får kommet meg til Irland og Skottland en gang i fremtiden. Helst til neste år takk! Må skaffe meg masse penger skjønner jeg!

Så har jeg bedrevet hele helgen med å pugge årstall, navn, hendelser og fremmedord. Andreas var så snill og kom på besøk, selv om han var syk, for å hjelpe meg med å studere til eksamen.

Søndag kveld var jeg seriøst i ferd med å hoppe ut av vinduet i frustrasjon (bor i 7ende etasje), men siden Andreas hadde tatt seg bryet meg å hjelpe meg når han var syk, og jeg er nødt til å opptre voksent så jeg ikke skjemmer meg selv ut, så lot jeg være og fortsatte med studeringen. Hadde det ikke vært for Andreas derimot, så hadde alle vært velkommen i begravelsen min.

Så etter 3.5 timer søvn mandag morgen og netter med drømmer om japansk historie var jeg klar for å ta prøven. Heldigvis var det ingen sjokkerende spørsmål,og heller ikke noe jeg aldri hadde sett før. Jeg var helt på kjøret når det kom til 1 og 2 verdenskrig, men ellers gikk alt ok. Men tror ikke det blir en A altså. Langt fra.

Andreas laget hærlig mat til meg etter eksamen!
Setter så utrolig stor pris på det!

Mmmm <3

Men nå! Skal jeg gå å legge meg i en time eller noe. Jeg er helt skutt etter denne dagen, selv om jeg skal ha sovet nok egentlig. Så er det opp og starte fortsettelsen på eksamenshelvetet! Det er helt sykt at den dagen jeg kan slappe av, ja da sitter jeg på flyet på vei til Japan. Så da kan jeg sove, da!

Er altså 1.5 uke til Japan og avsluttet semester. Sykt.. Blir digg med ferie!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s