Jada, jeg har det helt fint…

Eller begynner dere å tvile når dere ser denne bilde-
serien?

Jeg kan vel ikke klandres for å bli helt kokkelimonke en uke før eksamen? Jeg har jo tross alt et problem med å sitte i ro i for lang tid (Med mindre jeg tegner). Rart jeg ikke har fått påvist ADHD eller noe slikt.

Så når man sitter å leser om årstall, navn, hva som skjedde for 1500 år siden og sånn, så blir man rastløs, da! Men problemet er jo at jeg vet jeg ikke har “lov” til å røre meg ut av stolen, sant? Så da finner jeg på alt annet mens jeg sitter her. Og tegne greier jeg heller ikke, for blir jeg oppslukt, ja da er det gjort.

Strike a pose! Eksamens pose!
Har du en eksamens pose?
lol…

Kamera mitt likte skjerfet mitt mye bedre tydeligvis.
Skjønner jeg godt.

Forresten så er det en gigantisk kråkefamilie og flakker omkring her jeg bor nå. Har aldri set så mange kråker på en gang. Kanskje de har en fest på gang på det taket der borte? Det er urettferdig, det. Her må jeg sitte å lese til eksamen, mens jeg ser på at andre koser seg og flakker rundt. :( Men sånn blir det jo helt frem til eksamensperioden er ferdig, så det er vel bare å venne seg til det, da.

Og den dagen jeg er ferdig med eksamen, kommer jeg
til å se ut som dette;

A monster. Tror ikke noen kommer til å tørre å
snakke med meg om jeg ser sånn her ut. Tror det
er det skumleste bildet jeg har sett av meg selv.

Kanskje jeg kan gå i slottsparken på en lørdags
kveld uten noen problemer?

Neida, slapp av. Skal ikke teste det.

Jeg gjør faktisk noe fornuftig også, da. Tenker at dette skal få lov
å sette seg fast til hukommelsen.

På mandag jobbet jeg forresten grytidlig på Oslo S. Fra 0600- 1200 faktisk.
Var ganske så kult å stå opp kl 0500 altså. Det skal jeg gjøre igjen!

For jeg har jobb onsdag og fredag også.

Penger, det må man ha.

Dette var jo verdens latterligste innlegg til nå! :P

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jada, jeg har det helt fint…

  1. Marielle says:

    Tassimo,som i de med awesome roboter?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s