Mitt nye bosted

Nå er klokken 5 minutter på halv 3- På natten. Så vet dere det. Da var jeg 1,5 time før skjema! Trodde ikke jeg skulle komme meg i seng før kl 4 i natt eller noe slikt. Derfor benytter jeg overskuddtiden til å blogge. Kjempe smart. Særlig når jeg har min første time kl 0815 og må stå opp kl 0615. Veldig bra tenkt altså.

Dagen startet rundt klokken 8 i dag, og Andreas
kom med bil rundt 9-tiden. Hva skulle jeg gjort
uten Andreas? Jeg hadde jo vært hjemløs for
1.5 måned siden om det ikke var for han.
Andreas hjelper de hjelpesløse, han!

Etter en del slit på lageret, og etter å ha satt sammen puslespillet; Hvordan få alle Wictorias ting inn i en bil, gikk turen til mitt nye sted. Jeg skjønte fort at jeg trengte hjelp for å kaste så mye som mulig, for før jeg visste ordet av det hadde jeg Mount Fuji inne på det nye rommet mitt. Og det så ikke helt lekkert ut. Lover dere at det ser mye bedre ut i Japan altså.

Så gikk turen til IKEA, hvor julen allerede har
startet- og der skulle vi kjøpe alt som trengs.
Det er et slit
å være på IKEA. Men det som var
fascinerende
denne gangen (Syntes jeg og Asaki),
var at
Andreas klaget ikke en eneste gang! Wow.
Se her mannfolk, her har dere et flott
forbilde!
Ikke klag på IKEA, da blir
det MÅNELYST!

Mitt største problem på Ikea var å velge mellom to kommoder, som egentlig var ganske like, men den ene var finere enn den andre, men den andre var større. Og da tvang jeg Andreas til å bestemme for meg. For kommer jeg i det humøret, ja da kan jeg stå der til neste år og prøve å bestemme meg for kommode. Noen ganger er det viktig å bestemme ting for andre. Dere kan redde liv.

Byggmester Andreas.

Mount Fuji hadde et lite vulkanutbrudd, så alt ligger strødd rundt, og
Mt. Fuji ser ikke ut som Mt.Fuji lengre. Kaos. Disaster. For mange ting.
Skjebnen, ikke gi meg mer penger- Jeg har ikke plass, ok? Bare gi meg
nok til mat!

Etter alt for mange timer in the land of chaos var det på tide å gi tilbake bilen. Så da måtte vi til Andreas’ far, og hos han fikk vi pizza! Åh, julenissen eksisterer likevel! Det er virkelig julaften føler jeg. Alle er så snille med meg! Enten så er det julaften, eller så har jeg gjort noe for å fortjene dette altså.
Men, etter pizzaen var det forresten slutt på julaften. For da stod jeg alene sammen med fragmenterte mount fuji og spekulerte på hvor i all verden jeg skulle trylle vekk alle tingene mine! Jeg mener, jeg har jo tilog med sendt 2 poser til fretex- Med masse klær! Og det er nok ennå flere ting som burde vært pælma!

Så etter mange stae timer, banning, svetting, nestengråting, var resultatet som dette;

Det er veldig fint å ha sitt eget sted og bo, men samtidig føler jeg meg veldig ensom nå den første kvelden. Jeg har konstant bodd sammen med noen andre det siste 1,5 året, så det er veldig merkelig. Stillheten er vel det som er rarest kanskje?
Åååh, jeg savner Andreas, Frode og Tora allerede. Tora er jo så søt! (det var katten, for de som ikke husker det). Selv om Tora spydde nesten oppå meg de første dagene vi møttes, så liker jeg virkelig den katten.
Og hvem skal nå lage gode middager til meg som smaker som restaurantmat? Det aller viktigste; HVEM skal rette på norsken min og lære meg forskjellen på PRINter og prinTER osv? Jeg er jo hjelpeløs.

Takk Andreas, Frode og Tora for at dere har vært så snille og tatt godt vare på meg!!

Yess! Nå skal jeg gå å legge meg og sove i 3 timer før jeg skal opp på time igjen- Som jeg ikke vet hva skal handle om engang! Wish me good luck, and good night <3

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Mitt nye bosted

 1. Carina says:

  Ser koselig ut!

  Bor du helt alene, eller deler du bad osv med noen? Hvor stort er d?

  • wictorianart says:

   Takk! :D Koselig her!^^
   Jeg deler kjøkken med 6 andre :) Men jeg har eget bad. Er ikke sånn kjempe stort. Selve rommet er vel 12 kvadrat, og badet og den lille gangen er jeg usikker på.

 2. Nina says:

  Gratulerer med eget sted! Så veldig koselig ut :) <3

 3. Lille Silje says:

  Kooost ^____^
  Congrats :D

 4. Det var veldig hyggelig å ha deg på besøk ;)
  Gratulerer med ny hybel! Helt utrolig at du klarte å rydde opp det fjellet i løpet av en kveld…

  • wictorianart says:

   Inviter meg gjerne på middag en gang i nærmeste fremtid :D
   Er man sta, så får man til alt man vil! :D Fint å være sta, men det sliter på kroppen!^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s