Marken! Æsh…

Så i dag har jeg hatt litt øvelse på å tegne monster. Denne er inspirert av mark, rett og slett. Jeg hater nemlig mark. Det er det ekleste jeg vet. Særlig de hvite små! Spyr nesten når jeg ser de. Og hvis jeg finner bilder av mark som kommer ut av mennesker, daaa daaaaaaa klikker det for meg! Jeg takler virkelig ikke det!

Håper dere liker monsteret mitt. Er ikke verdens mest nøye tegning, men det er mer en konsept tegning da. Regner med det kommer litt flere monster etterhvert. Fint å øve seg på det.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Marken! Æsh…

  1. Kult monster ^^. Litt usikker på om det er bein eller “ten**ler” jeg ser på undersiden av dette kjønnsløse marken ;). Ville ikke truffet på den selv i virkeligheten om den hadde vært skalert samme størrelse som meg da :P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s