The week is nearly over

Oi oi! Er det allerede lørdag? Tiden går så fort at jeg ikke greier å henge med! Jeg vet ikke hvordan det er mulig. Da det ble fredag i går, følte jeg det som om det var fredag dagen før. Ikke bra, ikke bra…

Søskenkjærlighet.

Jeg innbiller meg alltid at det ikke har skjedd så mye for hver uke som går, men når jeg da tar meg tid til å laste inn ting fra kameraet mitt, ser jeg jo at noe har skjedd. For eksempel var Mia her denne uken!

Det er koselig at bare på noen få månder, siden jeg kom hjem fra Japan,
har jeg greid å se Mia 3 ganger allerede! Og jeg ser henne igjen første helga
i November også, så dette blir bra!

Sossen aka husverten min var med på kaffe også.
Det var hyggelig.

Oi! Er det mat på bloggen min igjen!? :D

Andreas var snill å laget Nabe. Japansk rett igjen. Åh, dere aner ikke!
Det er så utrolig godt! Flinkingen!

Jeg spiste meg skikkelig mett på nabe. Det er et must!

Altså, jeg greier ikke holde styr på hvilke dager som er hva og jeg er bare
totalforvirra med tiden for tida. Men i går hadde Andreas en pianostemmer
innom leiligheten her, og da så jeg mitt snitt til å ta meg en liten shopping-
runde i byen.

Nå tror jeg snart at jeg begynner å klassifisere temperaturen ute som; 
vinter… Men jeg klager ikke, varmen varte lenge i år. Jeg drømte om
snø i natt, så jeg antar at kanskje vi får litt snø om 2 uker eller noe.
Enig?

Jeg hadde det veldig fint med mitt eget selskap i byen i går. I tillegg ble jeg skikkelig paff da jeg var innom en av butikkene for å kjøpe meg en mix master (huhuuu, investerte i det, jeg!), for da møtte jeg jo på verdens kjekkeste Italiener. Jeg så den Italieneren første gang da jeg var å spiste der hvor han jobber. Jeg trodde forresten at han brukte mascara, men det så jeg i går at han ikke gjorde. Men likevel, da jeg møtte på han skvatt jeg så mye at jeg sa; “HEI!” Og han tittet litt på meg og sa hei tilbake. Og så måtte jeg jo forklare at jeg hadde spist der han jobbet og sånn da. Og så greide jeg, JEG!?, ikke å si så mye. Jeg ble liksom bare stående dere og si rare ting mellom; “Øøøh… Eeeeh, jaaa.. Øøøh”. Og så spurte han meg om jeg hadde det bra, og jeg bare; “Joo! Jeg skal bake kake!” Og jeg bare.. Uff, Wictoria, UFF!
Og så ønsket han meg en god helg, og jeg greide bare så vidt å si; takk det samme.

Noen ganger, lurer jeg på hva som feiler meg.. Lol. Men seriøst, dere skulle sett han altså! Dere burde kanskje ta dere en tur på restauranten hvor han jobber? Den ligger ved siden av Pascal i nærheten av slottsparken. Så det er bare å gå dit å se etter en italiensk restaurant og nyte maten+ utsikten.

Kakeresultatet. Eplekake.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to The week is nearly over

  1. Kjenner igjen den før-fredags følelsen ja ^^;

    Eplekaken så digg ut btw..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s