Ånei Gackt! Hvorfor!?!

Altså, jeg har jo lenge hørt at Gackten min skulle være med i en film fra USA eller noe sånn, med kjente skuespillere. Men jeg tenkte; joda, men han har nok sikkert bare en ett sekunds rolle, ikke sant!?

men sjekk ut dette! http://www.imdb.com/video/imdb/vi3866598425

Nå vil jeg bare gråte, da! Livet mitt er jo over, for nå får jeg aldri gifte meg med Gackt! Åååh, Gackt, hvorfor kunne du ikke bare gjemme deg i Japan, sånn at det ble litt mindre konkurranse om å finne deg, da!? Ikke bli så internasjonal liksom! Og så hørte jeg at Gackt hadde hatt en konsert i SVERIGE! SVERIGE!!? Hvorfor ikke Norge!? Og da døde jeg litt på meg da også!

….

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ånei Gackt! Hvorfor!?!

  1. Benedicte says:

    lol, har han en eneste replikk i filmen? xD kjente ham nesten ikke igjen på begynnelsen.
    Naw typisk, de kommer aldri til norge, bare sverige og finland. :O

  2. Liv Elin says:

    Æ trur den buen e førr tung førr han. Å skjønne ikkje egentli plotte. Men må se alikavel. Førdi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s