Når man har venner-

Selv om det ikke er så mange igjen her nå, så er man ganske opptatt. Jeg har seriøst vært en god venn denne helga. Faktisk den beste på lenge. Jeg burde hatt en form for premie! Jeg har flydd oslo rundt!

Jeg og Asaki dro til Frognerparken for å grille.
Ikke fordi vi egentlig ville, men fordi Asaki
skulle ha bilder av det til en guidebok hun
er med på å skrive.

Det er jo en stund siden jeg har grillet, så det var jo veldig koselig.

Selv om det kanskje var litte grann kjølig?

Asaki ser om det er noe hun kan ta bilde av.

Men så vet dere… Akkurat i det vi var ferdige med
å spise, begynte det å regne. Det var jo på en måte
litt flaks, men… Det hjalp svært lite uten paraply
på vei hjem.

Jeg stakk forsåvidt til en kompis da. Og akkurat
i det jeg kom frem til døra, da slutta det å regne.
Hurra.

Det var veldig hyggelig, og jeg introduserte litt koreansk musikk for dem
og så fikk jeg introdusert dette til meg;

Den er skikkelig kul! Og alle andre har sikkert sett den allerde,
uten meg :P

Var faktisk ute på byen fredag, og det var ganske morro. Møtte en
utenlandsk bartender fra et eller annet sted i Europa som kunne
snakke japansk. Ble litt overrasket altså!

Dagen etterpå, litt sliten, dro vi på besøk til Karoline;

Karrochan har fått seg en undulat og den heter Lol. lol.

Den er så søøøøøøøøøøøt! Jeg døøøøøøør på meg!

En fornøyd Asaki.

En meget fornøyd Asaki.

Så dro jeg på besøk til skurke Stefan og det er like morsomt som alltid. Så to filmer, men jeg var så trøtt at jeg vet ikke om jeg fikk med meg alt. Men vet dere hva? Jeg tørr ikke dra hjem alene på nettene lengre her i Oslo :P Føler jeg er blitt en sofa hobo! Med mindre noen følger meg til T-banestasjonen så drar jeg ikke hjem! Hater sånn det er blitt her.

I dag møtte jeg Benedicte, Random Japaner og Petter som drar til
Taiwan på utveksling et år. Kos deg, du. Og la oss andre være
her og fryse ihjel :(

Phew! Jeg blir skikkelig sliten av å være venn! Men det betyr ikke at det stopper her. I morgen skal jeg til Hamar, sjekke ut skolen der (for å finne ut om jeg kunne tenke meg og ta en bachelor der), så skal jeg møte Anne Marte (som jeg har kjent i mange år, men aldri møtt når jeg tenker meg om. Føles ikke sånn da) og så skal jeg jo møte June også. Så det blir kjempe hyggelig. Gleder meg. Studere på toget. Og så er det til Trondheim på torsdag, som er min bursdag!^^

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Når man har venner-

 1. Mamma says:

  Ja tenk,største gullet t mammaen sin fyller år da på torsdagen,savne deg masse masse <3 Helt utrolig så fort årene har gått,syns d er som i går da du som nyfødtr lå på magen min,å tittet på meg.Så skjønn å nydelig,å det er du enda,gullet mitt <3 <3 <3 Tenk at du er blitt sååå stor:))) love you <3

 2. Fine bilder :)

  Originalt navnet Lol for en undulat…lol.

  Du får feire “ikke-bursdagene” fram til den dagen du har bursdag ;)

 3. Marie says:

  Blir travelt når man plutselig har mange venner som man kan oppsøke! Grilling i parken så veldig gøy ut. Har ikke prøvd det enda, så blir vel jeg må prøve det til våren :)
  Haha, den sangen var russelåt i år, så har høry myye av den :)

 4. Camilla Eide says:

  Nå blir vi flere nordmenn her i Taiwan! Vet du hvilken by Petter skal til?

 5. Nilenna says:

  Åå, selv om det er slitsomt, er det nok verdt det! ^^ Skulle ønske jeg var så travel av og til. :) Fine bilder. Koselig lesestoff! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s