Nytt bloggdesign + skog og skatter

Som dere kanskje merker, har jeg endret litt layout på bloggen min! Jeg følte det var på tide! Jeg mener, hvor lenge har bloggen min hatt samme design? 2-3 år kanskje? Da er det på tide å bytte litt på mener jeg.

Da min venninne var på jobb på fredag, og solen skinte som aldri før, bestemte jeg meg for å ta meg en liten tur opp i skog og mark. For hvis det er noe jeg har savnet i Japan, så er det norsk skog. Det er ikke det at den japanske skogen ikke er vakker eller noe sånt, men den er bare annerledes og dermed nesten litt skummel! For man vet jo ikke hvilke kryp og insekter som lusker der omkring.

Og så er det jo noe med norsk skog og dens lukt. <3 Ingenting slår det.

Så da må jeg jo ut og leke i skogen. Meg og kamera <3

Utrolig vakkert i skogen på denne tiden av året.
Og jeg gleder meg vel litt til høsten også!

Så må jeg jo, jeg. Det er ikke det at jeg syns jeg er så veldig vakker, men
dere vet! Før jeg får alle disse rynkene og sånn, så må jeg bare ta nok
bilder sånn at jeg kan sitte som 90 år og si; Se så rynkefri jeg var, dere!

Sort hvitt bilder er så fint noen ganger! Er så vakkert når man får frem
kontraster mellom lys og mørk! :D

Møt Lodde!
Syns denne var SÅ snodig at jeg måtte ta bilde av han. Er han ikke
søt?

Jeg snoket også litt blant min venninnes skatter! Å det
er så mye spennende å finne i dette huset om man bare
leter litt!

Dette er så fiiiiiiint! Liv har nemlig vært på Gotland i år og tatt en haug av
skatter hjem derfra. Håper jeg får dratt dit en gang.

Jeg er tilbake hos min mor akkurat nå. På bussturen hjem traff jeg på en Italiener som hadde vært på reise i Norge i ett år. Han snakket om at han hadde overnattet på sofaen til folk her i Norge som tilbydde en sofaplass. Høres ganske interessant ut men også litt skummelt!? Det het visst noe sånn som Sofasurfing eller noe sånn. Vet ikke om det er noe jeg hadde turt å gjøre, men du reiser jo gratis da. Det koster tross alt ingenting for denne sofasurfingen.

*kremt*

HAR DERE NOEN GANG sett en så fin mann!? Jeg har ikke
ord faktisk! NAMM!

Var å så Conan i går! Den var bra! Men jeg syns det kunne
vært 18års aldersgrense og ikke 15. Noen scener var litt
vel groteske.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Nytt bloggdesign + skog og skatter

 1. Aniva says:

  liker veldig godt det nye lay-outet :)

 2. Liv Elin says:

  Æ like den nye layouten…lys å lekker! Lettere å lese faktisk…! Å fiiiine mannen! <3

 3. Heidi says:

  så fin bloggen ble :D fine bilder av skogen og, gleder meg til høstbilder!

  omg, jeg ble forelska i han når jeg så Game of Thrones. :DDDDD muskler! <3

 4. Carnivora says:

  Nice layout! Og fine bilda!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s