Lately…

Dette er det beste bildet som kan beskrive hva som
har skjedd i det siste. Og sånn er det alltid når jeg er
i Tromsø, for det er mange kjente og kjære her som
man må ta seg tid til.

Jeg måtte klippe håret litt. Eller stusse det heter
det vel, så dette er sånn, goodbye slitte hårtuster
som jeg liker.

Vel… Hva skal jeg eller si?
Det er ikke mye å skrive om på bloggen for tiden føler jeg. Jeg føler at jeg er inne i en slags merkelig fase. Jeg føler meg konstant urolig, og som at jeg venter på at noe skal skje? Er det skolen på mandag jeg venter på eller?

En annen ting er at jeg lurer på om jeg er i en deppa periode med tanke på bloggen. Jeg har aldri vært så dårlig på å ta frem kamera som etter jeg kom til Norge igjen. Men det er kanskje ikke så rart?! Jeg ser ting og tenker; “Det der kunne jeg tatt bilde av! Meeeeen…. Hva er vitsen? Skal jeg gå tilbake om å blogge om noe alle vet om etter å ha blogget om Japan og Korea!? Har jeg virkelig noe å tilføye nå?”

Det går seg kanskje til etterhvert? Når jeg får rydde litt opp i hodet mitt også.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Lately…

  1. Marielle says:

    Dette skjedde vel sist du kom hjem også? Liker bloggen din,uansett hvor du er :) Du skriver bra,og tar bra bilder – punktum:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s