Myeong Dong og for mye regn!

Jay sjekket ut hvor vi skal hen, neste dag i Seoul.

Jay ville ta meg med til Seouls største shopping-område. Jeg takket ikke nei til det, så vi dro dit i håp om at jeg skulle finne meg noe billige klær til høsten. Men det skjedde altså ikke… Alle sier jo at Korea er så billig, men jeg vet ikke helt når det kommer til klær. Jeg følte at de klærne vi fant var klær jeg kunne finne i Norge til samme eller dyrere pris. Så det endte jo opp med at jeg ikke kjøpte noe, da.

Men en ting jeg fant veldig fascinerende med Myeong Dong var alle koreanerne som kunne snakke Japansk. MINST en person i hver butikk kunne snakke Japansk. Og ikke nok med det, men det krydde av japansk turister som var på shopping tur. Det var merkelig å være i Korea og kunne snakke Japansk. Vi var uheldigvis ikke så heldige med været, så det ble litt mye kafè-gåing i det verste regnskurene.

Så har vi jo det norske merket igjen, da!

Følte denne var relativt europeisk!

Litt kontrast dette.

Her vet jeg ikke hva som foregår engang!

Lolla skikkelig av denne bygningen.

Jay under solparaplyen min. Den ble brukt som
regnparaply i dag.

Hvis noen skulle lure; jeg bryr meg egentlig svært
lite om å bli brun. Jeg foretrekker å være hvit. Det
kjedeligste jeg vet er å ligge å steke seg under sola.

Men om man kan leke, bade i sjøen, eller gjøre noe
ute, da er det greit.

Dette var en morsom bygning. Her hadde de UTROLIG
mye rart! Sånne ting som man har ønsket å finne,
som man ikke trodde fantes!

Så begynte det å regne igjen, så da måtte vi stoppe ved
enda en kafè!

Utrolig koselig kafe. Den lå litt gjemt bak noen slitte
bygninger.

Popsui eller noe sånn der rart, het denne tingen. Det er is i bunnen da.
Og selvføøøølgelig en klatt med søte bønner oppi der også. Ikke
særlig fan av det. Hvorfor spise søte bønner? YUK.

Ikke kom å fortell meg at det finnes en mann med
penere øyne enn dette. For det kommer jeg aldri
til å tro på!

Jeg dævva da jeg så den fyren her kjøre rundt på mopeden sin.
Uten problemer.

Vi avsluttet kvelden med å dra på kino og se Transformers 3 på Imax 4D. Men… HVA er forskjellen mellom 3D og 4D? Jeg skjønner seriøst ikke hva forskjellen er. Det var jo akkurat det samme som 3D, da.
Og over til noe annet; Ikke se transformers 3. Den var så dårlig at jeg kunne heller sittet å stirret i veggen i 3 timer. Og den var ALT for lang også. La oss prøve å dra tiden så langt ut som mulig, ja! For vi vet dette er siste transformersfilm, så da må vi bare torturere alle så mye som mulig. Jippi!

Det var ikke koselig å legge seg denne kvelden, med tanke på at flyet mitt gikk avgårde neste morgen klokken halv elleve. Så vi sov ikke så masse egentlig. Ble vel litt mer prating enn søvn akkurat.
Så dere kan tenke dere jeg var trøtt neste morgen, da. Og da vi kom frem til flyplassen og jeg fikk sjekket inn, så fikk jeg vite at jeg var den siste som sjekket inn og på mitt sete så fungerte ikke monitoren. Hva faen skulle jeg gjøre i 10 timer, da?! Jeg ble skikkelig lei meg da. Men hva kunne jeg gjøre. Det gikk ikke å bytte sete heller.

Så skulle vi liksom gå å spise frokost sammen, da. Men så fant vi aldri noe sted å spise, og til slutt så var det for liten tid igjen og jeg var alt for kvalm til å skulle spise. Jay hadde også så lite penger igjen at han ikke var sikker på om han kom seg hjem til Busan igjen, hvor jeg ville gi han litt penger så han kom seg hjem. Men det gikk jo ikke, for jeg fant ingen minibank som ville akseptere visakortet mitt. Så da sto jeg midt på flyplassen da og begynte å gråte som en liten unge. Sovet lite, ikke noe å gjøre på flyet, Jay hadde verken penger til frokost eller togbilett hjem og jeg kunne ikke hjelpe.

Til slutt fant jeg en burger king hvor jeg ville kjøpe mat til Jay. Så jeg gikk gråtende bort til kassa å pekte på det Jay skulle ha, og dro kortet mitt gråtende. Haha, jeg følte meg som 3 år igjen.

Jeg pleier egentlig aldri å grine før jeg skal dra fra noen på flyplassen. Så jeg skylder på at det var pga alt det overnevnte, og ikke fordi jeg ikke får se Jay på 4 månder. Jeg pleier ikke å bry meg om sånn nemlig! Eller… Jeg griner iallefall ikke pga det. Men jeg satt jo som en liten svamp på flyet også da. I dårlig samvittighet siden jeg ikke visste om Jay kom seg hjem eller ikke. Og så sov jeg noen timer, spiste og gråt mer.

Så kom jeg til Finland og syntes alle var sykt høye og hadde så blåe øyne. Jeg ble jo så redd! Så jeg holdt meg til alle asiatere jeg kunne finne. Sånn at jeg skulle føle meg “hjemme”. En annen ting; Jeg ble kjempe sjokkert da jeg kom til Finland, for alt var jo flatt. Ingen fjell å se.

Så kom jeg endelig til Oslo. Og da følte jeg også at jeg fikk omvendt kultursjokk. Sur ble jeg da flytoget ikke fungerte, men det er jo kanskje vanlig Norge da. Vi gjør ikke som Japanerne, nei. Om det bare hadde vært sånn i Norge<3

Og KULDA! Herregud… Jeg skal ikke starte å klage engang!

Neste reise til Japan; 10. Desember

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Myeong Dong og for mye regn!

 1. Spexzter says:

  Hehe, du høna! Velkommen hjem du nå! ;)
  Synes dessuten Transformers 3 var konge. Men den diskusjonen gidder jeg ikke ta med deg ;)
  Det var vel litt ålreit å være i Norge igjen eller?

  • wictorianart says:

   Haha! Jeg har ikke noe å si på spesial effektene, da XD der kan vi kanskje være enige? :P
   Men jooo, det er jo litt ok å komme hjem til “virkeligheta”, om du skjønner XD
   Gleder meg til diverse ting i Norge. Som; KG, TG og SK! Det blir fett!

 2. redrainboworg says:

  Synes Transformers 3 var helt ok, den var ganske lang da, det var det dumme! Kunne kuttet ut myyyeeeee.
  4D har jeg ærlig talt aldri hørt om. Må være noe nytt..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s