Jeju, day 2

Den andre dagen på Jeju, dro vi til en øy som var et ganske populært turistmål. Altså, vi dro fra selve øya, til en annen øy.

Er det ikke vakkert?

Dessverre ble dagen min ødelagt pga av min nakkelmuskel som ikke likte meg. Altså, siden jeg var lita har jeg hatt et problem med at hvis jeg snur hodet for rask til en av sidene, så låser en av musklene seg i nakken min, som gjør at jeg stivner helt og får kjempe vondt i ca et halvt sekund. Dette pleier å skje kanskje to ganger i året. Men de siste 3 måndene har det skjedd 7-8 ganger. Som gjør meg litt bekymra.

Og den dagen vi dro til denne øya, var det så vondt som det aldri har vært før. Jeg var i ferd med å besvime, kaste opp og jeg mista følelsen i tunga. Jeg tror jeg skal ta meg en tur til doktormannen å spørre hva som foregår med nakkemusklen min. Etter det første tilfellet denne dagen, skjedde det en gang til, og var i ferd med å skje 3 andre ganger.

Jeg trodde det var normalt at nakkemusklene stivnet sånn, eller låser seg. Men ingen av de andre jeg har snakka med har det samme. Så da må jeg finne ut av det. Er redd for at jeg ikke skal kunne snu hodet i fremtida. Skummelt.

Veldig pent, men greide ikke helt å nyte det, i og med at jeg var
kvalm resten av dagen.

Her er vi på toppen av øya. Endelig <3

Dette er altså slutten på den lille øya. Man kan tydelig se en
del av krateret her.

Når man får se vakre steder som dette, føler jeg virkelig
at livet er verdt å leve!

Dette er visst noe buddhist-greier. Skulle visst bringe lykke.

Turen var dessverre over etter ikke så alt for lenge. Solsteken kjørte på, og det fikk meg ikke til å føle noe bedre. Så da var det bare å ta turen hjem, da. Som tok 3 timer med buss! Lenge siden jeg har sittet så lenge på bussen altså. Kan ikke skryte av kollektivtrafikken her på jeju akkurat. Alt hadde vært mye enklere om man kjørte rundt på øya. Men jeg tørr ikke kjøre bil her altså. I et fremmed land hvor de er så aggressive på hornet.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Jeju, day 2

 1. Marielle says:

  Du må komme deg til fysioterapeut når du kommer hjem til gode gamle Norge,tror jeg..

  • wictorianart says:

   Ja, jeg tror det er lurt. Er ikke helt bra om det skal fortsette sånn altså! :/ Er iallefall greit å forebygge- hva nå enn det er, før det er forsent!:D

 2. Aniva says:

  :) Pretty! Ser ut som om man er i et final fantasy spill :) flotte farger og dramatisk natur. Yay!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s