Tenjin Matsuri

Siste dagen i Japan, dro jeg og masse venner til Osaka for å feire Tenjin-matsuri! Jeg var overlykkelig over at jeg endelig skulle få se fyrverkeri på sommeren. Jeg trodde jo jeg skulle gå glipp av dette. Og for det andre, syntes jeg dette var en flott dag å avslutte siste kveld i Japan på.

For en gang skyld kunne Yoshi også være med!

Noen av gutta innbilte seg at det var karneval…

Mika slapper av etter en del spasering.

En liten søtnos på festival.

Det er litt usikkert hva som skjer med Shun her.

Uten is, overlever man ikke paradis :(

Seungmo og Misa.

Vet dere hva? Til min store skuffelse, så var det ikke fyrverkeri denne dagen!
Det var jo selvføøøølgelig dagen etterpå. Å, jeg ble så skuffa! Men det betyr
jo bare en ting; Jeg må nok tilbake til Japan til neste år også.

Mount Fuji må jo også klatres!

Kvelden ble avsluttet på Karaoke. Lenge siden jeg har hatt det så morsomt faktisk! Vi sang og sang, og laga kjempe stemning for oss alle sammen. Japan-san hadde bestemt seg for å fortelle meg hvor glad han er i meg, så da satte han i gang et lite jordskjelv mens vi var i full gang med syngning.

Det er helt merkelig at min ettårs reise i Japan nå er over- Som utvekslingsstudent. Jeg kan nesten ikke tro det! Det har både gått fort og sakte. Det har vært utrolig mye bra, og noen dårlige opplevelser. Men alt i alt, er jeg så glad for at jeg valgte  å dra tilbake til Japan to semesteret. Jeg har fått så mange gode venner, og opplevelser jeg aldri ville hatt ellers.

Og takk til alle lesere som har lest gjennom innleggene mine. Dere aner ikke hvor stor pris jeg setter på dette! Reisen min er ikke over ennå, så det er bare å fortsette å lese. Det blir reising fremover. Når jeg nå skriver dette, sitter jeg i Korea. Planen er å dra til Tyskland, Paris, Belgia og Luxembourg til høsten (Så lenge stipendet mitt kommer i tide). I tillegg drar jeg tilbake til Japan i Desember igjen! Og det blir videoer og alt som hører til. Også fra Norge selvfølgelig. Så følg gjerne med!

Her er en liten videoblogg fra festivalen!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s